İlk kapalı betadan beri kullanıyorum 13 ile. Animasyonların düzeltilmesi dışında iyiye giden bir şey yok. Video codeclerini bile bozdular. Instagram, Twitter hatta Capcut'ta bile simsiyah oluyor videolar sık sık. Sağlık olsun Apple bey. Allah belanı versin bu arada inş batarsın.
İlk kapalı betadan beri kullanıyorum 13 ile. Animasyonların düzeltilmesi dışında iyiye giden bir şey yok. Video codeclerini bile bozdular. Instagram, Twitter hatta CapCut'ta bile simsiyah oluyor videolar sık sık. Sağlık olsun Apple bey. Allah belanı versin bu arada inşallah batarsın.
İlk kapalı betadan beri kullanıyorum 13 ile. Animasyonların düzeltilmesi dışında iyiye giden bir şey yok. Video codeclerini bile bozdular. Instagram, Twitter hatta CapCut'ta bile simsiyah oluyor videolar sık sık. Sağlık olsun Apple bey. Allah belanı versin bu arada inşallah batarsın.
Hayır Developer Beta 4 ile Public Beta farklı. Şuanda çıkan Public Beta sürümü ise publicbeta1 ikiside aynı değil. Büyük ihtimalle public beta çok daha stabildir.