Benimkine yazmışlardı baya hocam. Batarya değişti, Arka cam değişti diye.

Sana şöyle söyleyeyim, Sabah 8:30 da %100 ile işe gidiyorum. Akşam 11'e kadar kullanıyorum. 7 saat ful kullanımımda geçerli. Bu arada iPhone bataryalarını şu külüstür Samsunglarla kıyaslamayın. S9+ ile 3 saat dayanıyordu bataryam.
Vay be ben acayip verimli Snapdragon 8 Gen 2 ve 3900mAH batarya ile 6 saati anca görürken adam parmak kadar telefonla 7 saat kullanım görmüş. WhatsApp'dan çıkmamış sanırım. Yada ana menüde sabit açık mı bıraktın?

Vay be ben acayip verimli Snapdragon 8 Gen 2 ve 3900mAH batarya ile 6 saati anca görürken adam parmak kadar telefonla 7 saat kullanım görmüş. WhatsApp'dan çıkmamış sanırım. Yada ana menüde sabit açık mı bıraktın?
Parmak kadar olduğu için zaten öyle. 1366 piksel ekranı var. 3 saat müzik dinlerim. 1 saat sosyal medyada takılırım.1 saat whatsapp kullanıyorum. 1 saat video izliyorum. Oyun oynamıyorum tek. Günde 10 dk konuşurum. Siz bu telefonu benden daha mı iyi bileceksiniz? Android telefonla iOS kıyaslıyorsun dostum.

Parmak kadar olduğu için zaten öyle. 1366 piksel ekranı var. 3 saat müzik dinlerim. 1 saat sosyal medyada takılırım.1 saat whatsapp kullanıyorum. 1 saat video izliyorum. Oyun oynamıyorum tek. Günde 10 dk konuşurum. Siz bu telefonu benden daha mı iyi bileceksiniz?

1 saat sosyal medya ve 1 saat video izlemek hariç adam akıllı elektrik çeken bir şey yok.
Android telefonla iOS kıyaslıyorsun dostum.

Keşke benim S23 de böyle olsa ya offfff😭😭

1 saat sosyal medya ve 1 saat video izlemek hariç adamakıllı elektrik çeken bir şey yok.

Yani işi gücü olan biriyim. Öyle doya doya kullanamıyorum telefonumu. İzinli olduğum günlerde şarjı gün içinde bitirip yeniden dolduruyordum. Bu arada önceki telefonum Realme 5 Pro 2 gün götürürdü beni rahat.

Keşke benim S23 de böyle olsa ya offfff😭😭

Akıl sağlığın için Samsung'u bırakmalısın. Şebeke çekmiyordu benim Samsung da şarjı boş verde. Adamlar 4K super AMOLED ekran koyuyor. Ama bu telefona Exynos koyuyor. Kırgınım Samsung'a hem de çok...

Yani işi gücü olan biriyim. Öyle doya doya kullanamıyorum telefonumu. İzinli olduğum günlerde şarjı gün içinde bitirip yeniden dolduruyordum. Bu arada önceki telefonum Realme 5 Pro 2 gün götürürdü beni rahat.

Akıl sağlığın için Samsung'u bırakmalısın. Şebeke çekmiyordu benim Samsung da şarjı boş verde. Adamlar 4K super AMOLED ekran koyuyor. Ama bu telefona Exynos koyuyor. Kırgınım Samsung'a hem de çok...

Son Exynos'lar verimlilik dışında gayet güzel, mesela Exynos 2400e sorunsuz çalışıyor. Grafiklerde hiçbir hatayla karşılaşmadım. Samsung'un tek çözmesi gereken verimlilik, bu farkı normal bir kullanıcı anlayamaz da zaten. Uzun zamandır işlemci üretiyor bunlar. Glazer olmayalım. Bu arada yenilenmiş telefonunuzun ilk aldığınızda kozmetiği nasıldı mikro çizikler fazla mıydı? Detay verir misiniz?

Son Exynos'lar verimlilik dışında gayet güzel, mesela Exynos 2400e sorunsuz çalışıyor. Grafiklerde hiçbir hatayla karşılaşmadım. Samsung'un tek çözmesi gereken verimlilik, bu farkı normal bir kullanıcı anlayamaz da zaten. Uzun zamandır işlemci üretiyor bunlar. Glazer olmayalım. Bu arada yenilenmiş telefonunuzun ilk aldığınızda kozmetiği nasıldı mikro çizikler fazla mıydı? Detay verir misiniz?

Hocam dikkatli baktığımda ekranda ufak çizikler falan vardı. Onun dışında bir şey yoktu.

O zaman yenilenmiş düşünebilirim. Taksitli alırsam tabii yoksa fiyat farkı biraz fazla. Telefoncu dolaşmak daha mantıklı peşin alacaksam.

@Aakons, @sobyuysa zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Esenlikler...
Ben 6 ay taksitle almıştım. Hepsiburada üzerinden alın mümkünse. Çünkü kendi sitelerinden alırsanız aracı olmadığından uzun süre kargoya vermeyebiliyorlar. Ne demek lafı olmaz. Size de esenlikler.