Detaylar
Kim cevapladı?iOS diyorum. Şu an baktığımızda eski iPhone cihazların çalışırında sıkıntı yokken Android cihazlar sapıtabiliyor. Ama alacağınız cihaza göre değişir. Örnek olarak S25 ile uzun yıllar sorunsuz güncelleme alabilirsiniz ama tarihte baktığımızda iOS biraz daha stabildi.
Son düzenleyen: Moderatör:
PC Uzmanı
Başarılı
iOS diyorum. Şu an baktığımızda eski iPhone cihazların çalışırında sıkıntı yokken Android cihazlar sapıtabiliyor.
Ama önceki konuda bana S25+ alın demiştiniz hocam ondan soruyorum sadece oyun kısmı değil de stabillik de önemli benim için iOS daha stabil ise neden iphone 16, S25+ dan daha kötü?
Canepe
Uzman
Stabilite konusunda iOS'tan ileriye geçecek pek bir arayüz bulunmuyor. Kapalı sistem bir ürün olduğu için bu durum hep böyle devam edecektir diye düşünüyorum.
PC Uzmanı
Başarılı
Kapalı sistem derken biraz daha açarak aydınlatır mısınız hocam?Stabilite konusunda iOS'tan ileriye geçecek pek bir arayüz bulunmuyor. Kapalı sistem bir ürün olduğu için bu durum hep böyle devam edecektir diye düşünüyorum.
Kodlamasını göremezsiniz, nasıl oluşturulmuş vesaire. Android’de milyon tane işletim sistemi görebilirsiniz.Kapalı sistem derken biraz daha açarak aydınlatır mısınız hocam?
PC Uzmanı
Başarılı
Anladım hocam teşekkür ederim.Kodlamasını göremezsiniz, nasıl oluşturulmuş vesaire. Android’de milyon tane işletim sistemi görebilirsiniz.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Bence Android. Son güncellemeden sonra, telefonlara gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisiyle çalışan bir arayüz kullanmak telefonu aşırı hantallaştırır. Android'in eski günleri geride kaldı. Şu anda çok iyi çalışıyor.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-