iOS vs Android

Hangi işletim sistemini tercih edersiniz?

• iOS

Oy: 23 37,7%
  • Android

Oy: 38 62,3%

• Oy verenlerin toplamı
    61
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben onu kullanmıyorum banane, ben onu kullanmıyorum banane.
O sırada bunları kullanan Ahmet, Ayşe, Fatma...
Sen kullanmazsan kullanma, bize ne. Bunları kullanan milyarlarca insan var. Kimse istemez böyle olmasını fanboyluk yapma.
Bne kullanmıyorum kardeş banane yaaaa.

Ne yapacaksın Spotify APK mı indireceksin? Off fakir kral.

Oyunların daha eski sürümleri ve modları, iPhone'nin sunmadığı ince profesyonel kamera ayarlarını ek programla ücretsiz bir şekilde Android telefonlarda kullanabilmek, yine iPhone'de olmayan FPS sayacını Android'de kullanabilmek ve PSP gibi bir emülatör nimeti

Ha bu arada, ilk önce terbiyeni takın derim. Öyle fakir falan hoş sözler değiller. Seni bu şekilde uyarıp kaale aldığıma da dua et. Yoksa daha da bu seviyesizliğine devam edersen önceki konularda olduğu gibi 3 gömlek üstüne çıkarım yine uyarı yer oturursun yerinde

Off fakir kral sinirlendi. Akşam yapay zekanın hazırladığı ay fotoğrafını Instagram storye koymayı unutma.

+10 yaş laf sokma. .

Mesela merak ettiğim bir oyunu denemek için 250 TL (Play Store'da 50 TL) vereceksin sen. Ben ise gidip APK deneyeceğim veya hileli mod kuracağım

Mesajınızın kalan kısmına yorum yapamayacağım için yalnızca burayı alıntıladım. Doğru olan parasını ödemek zaten aslında ama benim asıl değinmek istediğim, mobil oyunlarla alakası olmayan bir kesim olması. Eskiden çok oynardım ama artık umurumda değil. iPhone tercihinde bulunan insanların tercih sebepleri de genellikle oyun harici sebepler oluyor, kullanıcı deneyimi falan. Detaylandıracak kapasiteye sahip değilim maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…