Merhaba İphone 6S kullanıyorum. Nothing Phone 1 aldım ve WhatsApp'ı nasıl aktarabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Maxtorices
Uzman
Ayarlar > Sohbetler > Sohbetleri Android'e Taşı.Merhaba iPhone 6S kullanıyorum. Nothing Phone 1 aldım ve WhatsApp'ı nasıl aktarabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Orayı denedim fakat herhangi bir bilgilendirme yok taşı diyorum yükleniyor sonra hiçbir şey olmuyor.
IPhone'da sadece ICloud'a bulut yedekleme yapabiliyorsun, Android'de de sadece Drive'a.
Cihazı sıfırlamak gerekiyor sıfırladım şu an kurulum ekranındayım, iPhone ile Nothing telefonları kablo ile birbirine bağladım kopyalanıyor kısmında takılıyor 3 saattir bununla uğraşıyorum ama hiç değişen bir şey yok.
- Makaleler
- 20
Son zamanlarda yeni bir yöntem çıkmadı ise WhatsApp maalesef aktarılamıyor. Yakın zamanda bir tandığım iPhone 7 Plus'tan S24 Ultra'ya geçiş yaptı, WhatsApp dışında her şeyi aktarabildi. Ne Smart Switch (zaten aktarabileceği dosyalarda da her şey olmayacağı belirtiliyor) ne de bilgisayardan aktarım, hiçbir şey işe yaramıyor maalesef.
WhatsApp aktarılıyor fakat kurulum ekranında takılma sorunu yaşıyorum ben YouTube'daki videolarda aktarılıyor. Örnek:Son zamanlarda yeni bir yöntem çıkmadı ise WhatsApp maalesef aktarılamıyor. Yakın zamanda bir tandığım iPhone 7 Plus'tan S24 Ultra'ya geçiş yaptı, WhatsApp dışında her şeyi aktarabildi. Ne Smart Switch (zaten aktarabileceği dosyalarda da her şey olmayacağı belirtiliyor) ne de bilgisayardan aktarım, hiçbir şey işe yaramıyor maalesef.
Şu ekranda takılıyor 3 saattir bu durumda.
- Makaleler
- 20
WhatsApp aktarılıyor fakat kurulum ekranında takılma sorunu yaşıyorum ben YouTube'daki videolarda aktarılıyor. Örnek:
Eki Görüntüle 131605
Şu ekranda takılıyor 3 saattir bu durumda.
Denediğim bir yöntem değil, belki internet hızınız ve dosya boyutları ile alakalıdır.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-