Google Drive'a yedeklenmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@moli, Android'e taşı ile yapabiliyor musun?

Smart Switch'te var.

@moli, Android'e taşı ile yapabiliyor musun?

Smart Switch'te var
Cihazı sıfırlamak gerekiyor sıfırladım şu an kurulum ekranındayım, iPhone ile Nothing telefonları kablo ile birbirine bağladım kopyalanıyor kısmında takılıyor 3 saattir bununla uğraşıyorum ama hiç değişen bir şey yok.

Son zamanlarda yeni bir yöntem çıkmadı ise WhatsApp maalesef aktarılamıyor. Yakın zamanda bir tandığım iPhone 7 Plus'tan S24 Ultra'ya geçiş yaptı, WhatsApp dışında her şeyi aktarabildi. Ne Smart Switch (zaten aktarabileceği dosyalarda da her şey olmayacağı belirtiliyor) ne de bilgisayardan aktarım, hiçbir şey işe yaramıyor maalesef.

Son zamanlarda yeni bir yöntem çıkmadı ise WhatsApp maalesef aktarılamıyor. Yakın zamanda bir tandığım iPhone 7 Plus'tan S24 Ultra'ya geçiş yaptı, WhatsApp dışında her şeyi aktarabildi. Ne Smart Switch (zaten aktarabileceği dosyalarda da her şey olmayacağı belirtiliyor) ne de bilgisayardan aktarım, hiçbir şey işe yaramıyor maalesef.
WhatsApp aktarılıyor fakat kurulum ekranında takılma sorunu yaşıyorum ben YouTube'daki videolarda aktarılıyor. Örnek:

1741622910991.webp

Şu ekranda takılıyor 3 saattir bu durumda.