iPad 11(A16) mı PS5 Slim mi?

PC varken PS5 pek işine yaramaz. Xbox alarak gamepass ultimate ve play anywhere ile pc ile birlikte kullanabilirsin. iPad 11 de kötü değil bence.

Dostum çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim öncelikle iPhone 16 serisini beğenmiyorum o kenardaki kamera kısmını o yüzden 15 serisini istiyorum PS4'ü satıp direk 2.elden iPad almak da bana mantıklı geldi.

PC varken PS5 pek işine yaramaz. Xbox alarak gamepass ultimate ve play anywhere ile pc ile birlikte kullanabilirsin. iPad 11 de kötü değil bence.
Sen benim yerimde olsan hangisini seçerdin

Şu durumda o zaman PS5 alıp PS4'ü de elden çıkararak bir tablet almak en makulü olacaktır, şahsen bir Xbox kullanıcısı olarak eğer oyunları çalıştırabilecek seviyede bir bilgisayarınız varsa konsol almanın tek anlamlı açıklamasının Sony'nin kendi platformundaki özel oyunları olduğunu düşünüyorum onları oynamak istiyorsanız düşünülmeden alınabilecek bir alışveriş olacaktır haricinde çok bir mantığı arkadaşın demiş olduğu gibi yok zaten Xbox platformununda artık neredeyse bütün oyunlarını oynayabiliyorsunuz Windows üzerinde keza Sony'de kendi exclusive oyunlarının bir kısmın açmış durumda eskisi kadar bir mantığı yok konsol edinmenin PC yanında. Demiş olduğunuz donanımlardan PS5 alıp elinizdeki PS4'ü elden çıkararak bir tablet almak şahsen en makulü ancak kişisel fikrimi demem gerekirse eğer ben siz olsaydım hiçbir şey almaz bu parayı farklı şekilde değerlendirirdim çünkü PS5'inizde hevesinizden sonra bir yerde PS4'ünüzle aynı kaderi yaşayacak (varlığı güzel mi güzel yine de haftada 3-4 kere bile oynayacaksanız alınabilir donanım yükseltmesi yapmış olursunuz hem, PS4'te halen rahat bir şekilde satılabiliyorken yükseltmiş olursunuz hem değişiklik isterseniz).

Benimde 28 haziran. Ben doğum günü hediyesi olarak PS5 alırdım bende PS5 aldım doğum günüm için. Sizde alın PS4 devri bitiyor. PS6 çıksa bile PS5 daha iyi olarak devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…