AhmetD

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba.

Genel olarak ders odaklı kullanımım olacak ve oyun olarak da sadece coc oynayacağım.
İyi güzel fakat bazı modeller arasında takılı kalmış bulunmaktayım.

Modeller şu şekilde:
  • iPad 11 (A16)
  • Samsung Galaxy Tab S9
  • Samsung Galaxy Tab S10 FE
  • Samsung Galaxy Tab S10 FE+
Yukarıda görmüş olduğunuz modeller arasında kaldım. Maalesef.

Cihazların hepsi 256 GB depolamalı olacaktır! (128 GB alanlıları yeterli olur mu bir fikrim yok maalesef)

Yaklaşık 5 yıl bu tableti kullanacağım. Kullanım amacım ders odaklı dediğim gibi.
En fazla bir günde 8 saat kullanacağım.

Mevcut telefonum:
iPhone XR

Bunun dışında gündelik kullanımım olacaktır, video izleme gibi.
Fakat dediğim gibi modeller arasında takılı kalmış bulunmaktayım.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı insanlar OLED ekranların göz yorgunluğu yaptığını söylüyor, özellikle benim gibi uzun süreli ders kullanımında? Bu konu hakkında bir düşünceniz var mı?
Evet var, bazı insanlarda göz yorgunluğu yapabiliyor, ben de kullanıyorum, KPSS'ye hazırlık için kullanıyorum tableti. Her hangi bir göz sıkıntısı çekmedim ama siz de çekeceksiniz veya çekmeyeceksiniz gibi kesin bişey söyleyemem maalesef.

Tabletler çok farklı bütçedeler. S9 parasına S11 bulunabiliyor şu an. Tab S11 al alabiliyorsan.

Tabletler çok farklı bütçedeler. S9 parasına S11 bulunabiliyor şu an. Tab S11 al alabiliyorsan.

Hocam S9 21klık bir modelken. S11 27klık bir model. O kadar çıkabileceğimi düşünmüyorum. en fazla 23-4k.

Evet var, bazı insanlarda göz yorgunluğu yapabiliyor, ben de kullanıyorum, KPSS'ye hazırlık için kullanıyorum tableti. Herhangi bir göz sıkıntısı çekmedim ama siz de çekeceksiniz veya çekmeyeceksiniz gibi kesin bir şey söyleyemem maalesef.

Onu anlamanın bir yolu var mı hocam. Benzer mağazalarda gidip baktım ama kısa sürede anlaşılıyor mu ki ben pek bir şey anlamadım açıkçası.