Sen hiç şu anki Android cihazları kullandın mı? Uzun seneler hep aynı şekilde çalışabiliyorlar. Eskilerde kaldı Android'in kasıp donması. Apple ekosistemin yoksa iPad almana gerek yok. Her anlamda daha iyi Android cihazlar var.

iPhone ve yedekte kullandığım MacBook'um var iPad bana göre Android kalsın sağ ol.

S9 FE+ çok da başarılı bir tablet değil. S9 FE 10 bin lira için düşünülebilir eli yüzü düzgün bir tablet o kadar. A16 bionic'li bir tablet için güzel. 128 GB olması da avantaj. Bence alınır.

Android iOS gibi stabil. Exynos 1380 ile gider de A16 bionic kıyaslarsanız atıyorum, tabii iOS daha iyi olur. Yıllardır aynı boş örnek. "Kanka bak 6s'e o yıldan çalışan Android var mı?" Var kardeşim, var.

S9 FE+ çok da başarılı bir tablet değil. S9 FE 10 bin lira için düşünülebilir eli yüzü düzgün bir tablet o kadar. A16 Bionic'li bir tablet için güzel. 128 GB olması da avantaj. Bence alınır.

Android iOS gibi stabil. Exynos 1380 ile gider de A16 bionic kıyaslarsanız atıyorum, tabii iOS daha iyi olur. Yıllardır aynı boş örnek. "kanka bak 6S'e o yıldan çalışan Android var mı?" var kardeşim, var.

Ne var söyle de bilelim :D

Son düzenleme:
Gel 4 sene sonra ilk defa şarja taktığım S7'mi al götür. Pili ölü olmasına rağmen hala kullanılabilir düzeyde.

@Kandıralı n'oldu? Sadece gülebildin sanırım. :D Boş boş konuşmaya devam edersen daha çok gülersin.
Yalan yok öyle. Amiral Androidlerle iOS cihazların farkı yok edit dışında. Günlük kullanım için yeterli. Günlük kullanım için Microsoft Surface laptoplar da macbooklara karşı bence daha iyi. M2 iPad airin bir bölgesi fazla ısınıyor. Android tablet denemek isterim uzun süre kullanımda nasıl olduğu biraz tedirgin ediyor.

Gel 4 sene sonra ilk defa şarja taktığım S7'mi al götür. Pili ölü olmasına rağmen hala kullanılabilir düzeyde.

@Kandıralı n'oldu? Sadece gülebildin sanırım. :D boş boş konuşmaya devam edersen daha çok gülersin.

Instagram'da kasan Reels videolarınla devam et parası iPhone almaya yetmemiş bana Samsung övüyor :D