22723

Uzman
Kullanım amacı; kalemle PDF üzerinden ders çalışmak, dizi izlemek, oyun oynamak. iPad 11 ve Tab S9 arasında bir seçim yapmak istiyorum. Tab S11 eğer ki Tab S9 parasına düşerse onu seçebilirim. Ekranın Tab S9'da daha güzel olduğunun farkındayım. Telefonum S20 FE SD. Ekosistem nasıl oluyor, ne işe yarıyor? Deneyimlemediğim için bilmiyorum.

Beklentim, uzun süre kullanmak ve güncelleme desteği almak. En az 2 sene daha alsın, yeter. Tab S9'da zaten amiral gemisi işlemci var. S20 FE kaç senedir güncelleme almıyor ama bir sorun çekmedim. Maksat 2 sene daha güncel kalmak. Günde 1-2 saat kafa dağıtıp dertlerimden uzaklaşmak için oyun oynarım. Performansı kafaya takan birisiyim.
iPad alırsam 5K pencil ile Tab S9'aa denk geliyor.

Tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tab S9 daha mantıklı olacaktır; zaten hâlihazırda Samsung marka kullanıyorsunuz. Ekosistem ve kullanıma alışkın olduğunuzdan daha rahat edersiniz.

iPad 11 tarafına gelirsek, ekranı kötü; 60 Hz IPS bir ekranı var. Halihazırda oyun oynayacağınızdan ve dizi izleyeceğinizden bahsetmişsiniz; bu da AMOLED ve OLED ekranların yanında büyük bir eksi. iOS bi cihaz kullanmıyorsanız iPad 11 modeline gerek yok.

Tab 11, Tab S9 fiyatına düşmesi zor. Tab S9, ihtiyaçlılarınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Ekstra tavsiye olarak Casper PAD H10 bakmanız olur. OLED ekrana sahip, dizi/film izlerken fazlasıyla keyif alırsınız. En az 2 yıl güncelleme alır. Ama işlemcisi Dimensity 7050, sizi fazla üzmez. Oyun oynayacağınızı için direkt Tab S9 almanız olur.

Tab 11, Tab S9 fiyatına düşmesi zor. Tab S9, ihtiyaçlılarınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Ekstra tavsiye olarak Casper pad H10 bakmanız olur. OLED ekrana sahip, dizi/film izlerken fazlasıyla keyif alırsınız. En az 2 yıl güncelleme alır. Ama işlemcisi dimensity 7050, sizi fazla üzmez. Oyun oynayacağınızı için direkt Tab S9 almanız olur.

Android 13'ten sonra 15 veya 16 ilaç gibi gelir diye düşünüyorum. Samsung zaten güzel marka pek F/P olmasa da diğer Android markalar pek ilgimi çekmiyor açıkçası. Casper'in ürünleri eskiden güzeldi ya da bana öyle geliyor. < 2015.
S20 FE hala 120Hz ekran kullanirsam gayet hızlı arada bir ekran cortluyor ama gene de güzel. Sadece telefonu yazılımla yavaşlattıklarını düşünüyorum eskiden kullandığım uygulamalar daha seriydi.

Kullanım amacı; kalemle PDF üzerinden ders çalışmak, dizi izlemek, oyun oynamak. iPad 11 ve Tab S9 arasında bir seçim yapmak istiyorum. Tab S11 eğer ki Tab S9 parasına düşerse onu seçebilirim. Ekranın Tab S9'da daha güzel olduğunun farkındayım. Telefonum S20 FE SD. Ekosistem nasıl oluyor, ne işe yarıyor? Deneyimlemediğim için bilmiyorum.

Beklentim, uzun süre kullanmak ve güncelleme desteği almak. En az 2 sene daha alsın, yeter. Tab S9'da zaten amiral gemisi işlemci var. S20 FE kaç senedir güncelleme almıyor ama bir sorun çekmedim. Maksat 2 sene daha güncel kalmak. Günde 1-2 saat kafa dağıtıp dertlerimden uzaklaşmak için oyun oynarım. Performansı kafaya takan birisiyim.
iPad alırsam 5K pencil ile Tab S9'AA denk geliyor.

Tavsiyeniz nedir?

Samsung Tab S9 kullanıyorum ve benim de S24+ım var ekosistem farkını bazen birisi telefondan aradığında tablette yanıtlıyorum birbirine çok rahat dosya atıyorum notlar ortak kaydediliyor ve şifrelerim vs de ortak kayıt oluyor. Ekran çok güzel OLED zaten işlemcide 120FPS oynatıyor PUBG ve LoL'u PUBG'de bazen düştüğünü hissediyorum ama o zamanda 15 20kişi atlamışsa yani kesinlikle öneririm sorun varsa cevaplayabilirim.

Samsung Tab S9 kullanıyorum ve benim de S24+ım var ekosistem farkını bazen birisi telefondan aradığında tablette yanıtlıyorum birbirine çok rahat dosya atıyorum notlar ortak kaydediliyor ve şifrelerim vs de ortak kayıt oluyor. Ekran çok güzel OLED zaten işlemcide 120FPS oynatıyor PUBG ve LoL'u PUBG'de bazen düştüğünü hissediyorum ama o zamanda 15 20kişi atlamışsa yani kesinlikle öneririm sorun varsa cevaplayabilirim.
Şarjı kaç saat gidiyor , ısınma vs sorunu var mı cihazın. S20fe ısınmaya bağlı çok performans düşüşü var. Tab s9dada varmi?

Şarjı kaç saat gidiyor , ısınma vs sorunu var mı cihazın. S20fe ısınmaya bağlı çok performans düşüşü var. Tab s9dada varmi?
Sarjı valla hiç dert ettiğim olmadı 9 saat kadar götürüyor 120fps pubg oynarsan uzun süre sonra performans düşüşü olabiliyor ancak öyle rahatsız olacağın bir durum değil çok zorlanırsan magnetic fanla çözülür

Sarjı valla hiç dert ettiğim olmadı 9 saat kadar götürüyor 120fps pubg oynarsan uzun süre sonra performans düşüşü olabiliyor ancak öyle rahatsız olacağın bir durum değil çok zorlanırsan magnetic fanla çözülür
Performans düşmeleri aklıma geldiği için dün gece ipad 11 mi alsam diye düşündüm. Oda ekrani çok kötü. Kaleme ayrı para var. Bu bütçeyede tab s9 dışında tablet seçeneği yok gibi. Deneyeceğiz s9 u alabilirsem.

Performans düşmeleri aklıma geldiği için dün gece iPad 11 mi alsam diye düşündüm. Oda ekrani çok kötü. Kaleme ayrı para var. Bu bütçeyede Tab S9 dışında tablet seçeneği yok gibi. Deneyeceğiz S9'u alabilirsem.

iPad alırsan 60FPS maksimum destekliyor zaten S9 da 60FPS oynarsan gram ısınmaz öyle düşün