ArdaReis_00

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Yakında iPad Pro M4 11” almayı planlıyorum ve şimdiden bir kılıf edindim. Ancak aldığım kılıfın iPad Pro M.2 11” için tasarlandığını öğrendim. Bildiğim kadarıyla iki model arasında tasarım benzerlikleri var, fakat M4 modelinin daha ince olduğunu duydum. Bu kılıfı kullanabilir miyim yoksa yeni bir kılıf mı almam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Yakında iPad Pro M4 11” almayı planlıyorum ve şimdiden bir kılıf edindim. Ancak aldığım kılıfın iPad Pro M.2 11” için tasarlandığını öğrendim. Bildiğim kadarıyla iki model arasında tasarım benzerlikleri var, fakat M4 modelinin daha ince olduğunu duydum. Bu kılıfı kullanabilir miyim yoksa yeni bir kılıf mı almam gerekir?
Boyutlar ve kamera tamamen aynı ise kullanılabilir fakat incelik varsa arada boşluk oluşup tık tık ses yapabilir.

Merhaba arkadaşlar,

Kamera farklı olabilir, ayrıca inceliğide farklı. Zor ama şansını deneyin. Ama yani o kadar iPad Pro alacaksınız kılıf alacak kadar paranız vardır :D

Yardımız için teşekkür ederim arkadaşlar neyse bakalım inşallah olur artık eğer kılıf olmazsada iade etmeye çalışırım.