Makaleler
43
Evet gençler, tanıtımı izledim. Aşırı heyecanlanmadım ancak büyük yenilikler var gerçekten. Sizin fikirleriniz?

Air'e ne yenilik gelmiş hiçbir şey anlamadım ama Pro modelini bayağı geliştirmişler. Fiyatı dışında her şeyi çok iyi. Batarya konusundan söz etmediler. Şahsen ben iPad'lerin pil performansından memnun değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gençler, tanıtımı izledim. Aşırı heyecanlanmadım ancak büyük yenilikler var gerçekten. Sizin fikirleriniz?

Air'dan hiçbir şey anlamadım ama Pro tarafı yavaş yavaş bilgisayara kayıyor bir macOS eksik ve ayrıca yeni bir mini bekledim pencil Pro da gereksiz bence Türkiye de en azından.

Air'dan hiçbir şey anlamadım ama Pro tarafı yavaş yavaş bilgisayara kayıyor bir macOS eksik…

Zaten uzun zamandır bilgisayar vari özellikler getirmeleri, M serisi çip kullanmaları bunu gösteriyordu.

…ve ayrıca yeni bir mini bekledim…

Yeni bir mini modeli bu yıl tanıtılmaz, tanıtılasa bile önümüzdeki diğer tanıtımlarda tanıtılır diye düşünüyorum.

…pencil Pro da gereksiz bence Türkiye de en azından.

Pencil Pro bayağı iyi kalemmiş, Türkiye’de fiyatı fazla olur evet ancak profesyonel kullanım, çizim tarzı işler için ben bayağı beğendim.