Hocam nasıl o kadar borç yaptınızaraba filan mı aldınız.
Kredi katlarını patlattım onları ödemek için de kredi çektim bir sürü şeyler aldığım şeyleri borç ödemek için ucuza sattım falan borç böyle katlandı.
Hocam nasıl o kadar borç yaptınızaraba filan mı aldınız.
Kredi katlarını patlattım onları ödemek için de kredi çektim bir sürü şeyler aldığım şeyleri borç ödemek için ucuza sattım falan borç böyle katlandı.
1/2.55" sensor ile evet guzel fark atiyor.iPhone olması bile dengi olan Android telefonlara fark atması için yeterli.
Fiyatından bahsediyorum ben.Tenekenin sifiri 20'den basliyor, ikinci eli de 16-17 falan. iOS güncellemesi alacak olsa bile pek degisim olmaz. Guncelleme bittiginde yere cakilir muhtemelen, 13-14 bine kadar duser.
1/2.55" sensor ile evet guzel fark atiyor.
"iPhone olması bile dengi olan Android telefonlara fark atması için yeterli."
Hani konunun içeriği iPhone 11 fiyatları ile ilgili olduğundan dolayı olabilir mi? Tamam sensin en IOS düşmanı helal olsun."iPhone olması bile dengi olan Android telefonlara fark atması için yeterli."
Fiyata dair bir cumle goremedim?
Hala anlayamadım tam olarak. Galiba ikinci el iPhone 11'in ayni fiyattaki diger cihazlara sirf iPhone olduğu icin fark attigini soyluyorsun.Hani konunun içeriği iPhone 11 fiyatları ile ilgili olduğundan dolayı olabilir mi?
iPhone 11 fiyatları hak etmemesine rağmen söylediğin gibi 16-17K olmasının tek sebebi sırf iPhone olduğu için değil mi?Hala anlayamadım tam olarak. Galiba ikinci el iPhone 11'in ayni fiyattaki diger cihazlara sirf iPhone olduğu icin fark attigini soyluyorsun.