Makaleler
43
3840x1606 çözünürlüğünde (4K Wide) video çekiyorum; ancak video hiç keskin durmuyor, kalitesiz duruyor, özellikle galeride videoya en ufacık bir zoom yaptığım zaman kalite çok bozuluyor. Acaba bunun sebebi iPhone 11'in ekranından dolayı mıdır? Kaliteyi artırmak için bir yapay zeka, uygulama, yöntem önerilerini bekliyorum.

Fotoğraf makineleri derdini çözer ama dâhâ iyi sensör ve görsel deneyim için para harcayıp harcamamak sana kalmış.

Hocam şu anlık sadece kendi çapımda videolar çekiyorum, aslında iPhone 11 kamerasından şu keskinlik olayı dışında memnunum.

O ayarı denedim de normal 4K ile bir fark göremedim.

Hocam şu anlık sadece kendi çapımda videolar çekiyorum, aslında iPhone 11 kamerasından şu keskinlik olayı dışında memnunum.
Yok hocam kamera falan çok masraflı işler, ayrıca kendi çapında yetiyorsa hiç bulaşma. Kamera almakla kalmıyor, lens alacaksın ona sonra tripod ıvır zıvır. Kameralar öyle telefonlar gibi titreşimleri rahatça halleden cihazlar değiller. Mesele yazılımdan kaynaklı, bakın mesela bu videoda adam iPhone'un keskin videolarını nasıl yumuşatırız falan diye video çekmiş; size de yumuşak videoyu keskinleştirmek kalıyor.