Colonell

Uzman
30-35K arası bir bütçem var. 4 senedir Samsung Galaxy A52 kullanıyorum. Hem iPhone telefonlarını merak ettiğim için hem de kameralarının güzel olmasından kaynaklı iPhone 13'te karar kıldım. 2025'te bu telefonu almak mantıklı mı? 4-5 sene kullanacağım. Kamerası benim için çok önemli. Önerebileceğiniz Android var sa önerilerinize de açığım.

Bu devirde 4 GB RAM yetersiz kalıyor. İlla iPhone ise bütçeni zorlayıp 16e'ye yönelmen daha iyi olur.

Bu devirde 4 GB RAM yetersiz kalıyor. İlla iPhone ise bütçeni zorlayıp 16e'ye yönelmen daha iyi olur.
16e yi gömen gömene ve 42k fiyatı da haketmiyor gibi.

Ekran boyutu, pil boyutu, RAM. Büyük abi gibi düşünebilirsin eğer küçük telefondan hoşlanıyorsan düz model tercih et.
Kamera iphone 13 ten iyi ise problem yok. Kamera çok kullanıcam.

Ben kullanıyorum 32.000 liraya aldım geçen ay gayet de memnunum. Isınma sorunu ile karşılaşmadım sadece şarjdayken kullanırsan ısınıyor bu da normal. Kamerası vs gayet iyi 4K 60FPS video çekebiliyor. Tabii ki bu bütçede daha iyi Android telefonlar vardır performans açısından kamera değil. Ancak iPhone 13 gayet de güzel veuyhun bir cihaz üstelik güncel.