Aktif soğutma derken şu arka fanlardan mı bahsediyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Eski cihazlarda pasif soğutma da olmayınca alev topuna dönüyor cihazlar yarım saatte.Böyle bir cihazda bu kadar oyun oynayan birine fan farz oluyor maalesef.
Evet.Aktif soğutma derken şu arka fanlardan mı bahsediyorsunuz?
Sevmediğim kuzenleri karşıma oturtsam, 4 kişi kasaya üfleseler daha etkili olur gibi geliyor. Para tuzağı gibi geliyor bana.Böyle bir cihazda bu kadar oyun oynayan birine fan farz oluyor maalesef.
iPhone isinir. Buna yapabilecegin bir sey yok..
@1589 'in oynadığı oyunları pasif soğutma da kesmeyecektir. O ısıyı pasif şekilde dağıtması pek mümkün değil. Yaz da geliyor malum.Eski cihazlarda pasif soğutma da olmayınca alev topuna dönüyor cihazlar yarım saatte.
Bir de S22 falan kullansaydı 10 dakika oyun keyfi, 20 dakika mola diye giderdi
Elime üst segment cihaz verirseniz böyle olur yapacak bir şey yok@1589 'in oynadığı oyunları pasif soğutma da kesmeyecektir. O ısıyı pasif şekilde dağıtması pek mümkün değil. Yaz da geliyor malum.
Bir de S22 falan kullansaydı 10 dakika oyun keyfi, 20 dakika mola diye giderdi![]()
pwleredal
Yetkin
Oyun oynarken kılıf kullanma. Kullanacaksan da Spigen gibi kaliteli markaları kullan. Kılıfın kalitesi bile farkettiriyor. Telefoncudan aldığım 100 TL'lik kılıfta şömine gibi olan telefon adamakıllı bir kılıf alınca ısınmamaya başladı.
Arada sırada değişecek mi diye kılıfı çıkarıp düz kullanıyorum oyunda telefonu. Yararı oluyor biraz ama, elim büyük olduğu için tüm ekranı kaplıyor elim. Kılıf takınca ekstra kalınlık verdiği için cihaza daha iyi oluyor.Oyun oynarken kılıf kullanma. Kullanacaksan da Spigen gibi kaliteli markaları kullan. Kılıfın kalitesi bile farkettiriyor. Telefoncudan aldığım 100 TL'lik kılıfta şömine gibi olan telefon adamakıllı bir kılıf alınca ısınmamaya başladı.
Kılıfın markası piili, Turkcell’den aldım 500 TL’ye.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-