iPhone 13 Pro 256 GB alınır mı?

11 bile satışta ama arkadaşın dediği gibi fahiş fiyatlarda satılıyor. 78k ya IP13 Pro Max alacağına o fiyatlarda 15 Pro alırsın.
Öyle deyince vazgeçtim 13'den. 15 128 GB diye düşündüm. Bütçem Pro'ya yetmez. 14 256 GB veya 15 128 GB diye düşündüm. Sizce hangisi?

Sana bağlı. Ayrıca Pro serisi yerine iPhone 16 vs de alabilirsin. Pro serisi istemenin nedeni nedir? Ayrıca Android de bakabilirsin.
IOS almak istiyorum bu seferlik. Yani eskiden de kullanmıştım. Beğeniyordum. Pro daha iyidir diye düşündüm ondan dolayı Pro istedim. Bütçem de yetiyor.

Öyle deyince vazgeçtim 13'ten. 15 128 GB diye düşündüm. Bütçem Pro'ya yetmez. 14 256 GB veya 15 128 GB diye düşündüm. Sizce hangisi?

iPhone 16 alın. 78k bütçe verebiliyorsanız iPhone 16 da alırsınız bence. iPhone 15 gibi tartısmalı cihazı almayın. Çünkü birileri iyi derken birileri çok kötü diyor.

iOS almak istiyorum bu seferlik. Yani eskiden de kullanmıştım. Beğeniyordum. Pro daha iyidir diye düşündüm ondan dolayı Pro istedim. Bütçem de yetiyor.

Kamera, 120 Hz ve biraz daha iyi işlemci vs önemli değilse Pro almanızı önermem. Ayrıca Pro Max çok büyük. Pro almanız daha iyi olur.

Geri
Yukarı Alt