K.Eren
Başarılı
- Makaleler
- 3
Arkadaşlar selam. iPhone 13 Pro 256 GB almak istiyorum. Yenilenmiş falan değil direkt sıfır istiyorum. Sizce mantıklı mı almak?
Arkadaşlar selam. iPhone 13 Pro 256 GB almak istiyorum. Yenilenmiş falan değil direkt sıfır istiyorum. Sizce mantıklı mı almak?
14 ve 15 hala satışta mı?Sıfır olarak nasıl alacaksınız? iPhone 13 Pro'nun üretimi çoktan bitti. Satan yerler ise fahiş fiyatlarla satıyor.
128 GB yeterli mi sence?
Öyle deyince vazgeçtim 13'den. 15 128 GB diye düşündüm. Bütçem Pro'ya yetmez. 14 256 GB veya 15 128 GB diye düşündüm. Sizce hangisi?11 bile satışta ama arkadaşın dediği gibi fahiş fiyatlarda satılıyor. 78k ya IP13 Pro Max alacağına o fiyatlarda 15 Pro alırsın.
IOS almak istiyorum bu seferlik. Yani eskiden de kullanmıştım. Beğeniyordum. Pro daha iyidir diye düşündüm ondan dolayı Pro istedim. Bütçem de yetiyor.Sana bağlı. Ayrıca Pro serisi yerine iPhone 16 vs de alabilirsin. Pro serisi istemenin nedeni nedir? Ayrıca Android de bakabilirsin.
Öyle deyince vazgeçtim 13'ten. 15 128 GB diye düşündüm. Bütçem Pro'ya yetmez. 14 256 GB veya 15 128 GB diye düşündüm. Sizce hangisi?
iOS almak istiyorum bu seferlik. Yani eskiden de kullanmıştım. Beğeniyordum. Pro daha iyidir diye düşündüm ondan dolayı Pro istedim. Bütçem de yetiyor.