Asily 21
Üstün
X7 Pro yazılımsal olarak kötü.Bütçeniz ne kadar? Eğer iphone dışı samsung olur der iseniz 90fps alan s24FE önerebilirim, sadece oyun için isterseniz poco x7 pro alınır o da 120fps verir.
X7 Pro yazılımsal olarak kötü.Bütçeniz ne kadar? Eğer iphone dışı samsung olur der iseniz 90fps alan s24FE önerebilirim, sadece oyun için isterseniz poco x7 pro alınır o da 120fps verir.
30.000 TL.
Niye ki hocam? Arayüz falan diyorsanız zaten değişecek.
S24 bulabilirsiniz zorlarsanız bütçeyi.
Diğer telefonlara alışık değilim hayatım boyunca Iphone kullandım, bir kere Samsung S21 kullanmayı denemiştim alışamadım.Niye ki hocam? Arayüz falan diyorsanız zaten değişecek.
Diğer telefonlara alışık değilim hayatım boyunca iPhone kullandım, bir kere Samsung S21 kullanmayı denemiştim alışamadım.
Sıkıntı olmaz hocam işimi görür, zaten telefonu konuya da yazdığım gibi oyun oynamak için almıyorum nadir girerim belki.
şu videoyu izlemeni öneririm.Diğer telefonlara alışık değilim hayatım boyunca Iphone kullandım
Sıkıntı olmaz hocam işimi görür, zaten telefonu konuya da yazdığım gibi oyun oynamak için almıyorum nadir girerim belki.
60 FPS fazlasıyla yeterli bir değer. Ara sıra arkadaşlarınla eğlenmek için gireceksin zaten. Hiç gerek yok sırf PUBG'de fazla FPS alayım diye bir Android cihaz almaya. Elimdeki iPhone 7 Plus bile 40-50 FPS civarı alıyor hala. Ayrıca gündelik kullanımda Android cihaz hayatta kullanmam.Sıkıntı olmaz hocam işimi görür, zaten telefonu konuya da yazdığım gibi oyun oynamak için almıyorum nadir girerim belki.