Diğer telefonlara alışık değilim hayatım boyunca Iphone kullandım
şu videoyu izlemeni öneririm.

Sıkıntı olmaz hocam işimi görür, zaten telefonu konuya da yazdığım gibi oyun oynamak için almıyorum nadir girerim belki.

Diğer Android kullanan arkadaşların 90 120 FPS oynuyorsa daha fazla keyif alır. Sıkıntı yoksa sorun yok. PUBG oynatan IP12 üstü 60 FPS zaten. İP11'i bilmiyorum.

Bu tabloda A15 yazan işlemci iPhone 13 işlemcisi. Ve bu tablo işlemcilerin oyun performansını gösteriyor. Puanlar oradan belirtilmiş. 8S gen4 POCO F7'nin işlemcisi. A18 Pro iPhone 16 pro/max işlemcisi. Kıyas yapmanız açısından söylüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0277.webp
    IMG_0277.webp
    90,9 KB · Görüntüleme: 55
Sıkıntı olmaz hocam işimi görür, zaten telefonu konuya da yazdığım gibi oyun oynamak için almıyorum nadir girerim belki.
60 FPS fazlasıyla yeterli bir değer. Ara sıra arkadaşlarınla eğlenmek için gireceksin zaten. Hiç gerek yok sırf PUBG'de fazla FPS alayım diye bir Android cihaz almaya. Elimdeki iPhone 7 Plus bile 40-50 FPS civarı alıyor hala. Ayrıca gündelik kullanımda Android cihaz hayatta kullanmam.

Bence Android'i tekrar denemelisiniz, şu ana kadar Android'de düzgün sürüm kullanamamış biri olarak IOS'u beğenirim fakat Samsung kısmında One UI 7'yi fazlası ile beğendim, HyperOS 2.0 güncellemesi de gayet iyi ve zahmetsiz, One One UI 7 derseniz (sıfır olması şartıyla) S24 FE(90 FPS) Eğer de HyperOS der iseniz 14T Pro (120 FPS) tercih ederim kesinlikle