X7 Pro yazılımsal olarak kötü.Bütçeniz ne kadar? Eğer iphone dışı samsung olur der iseniz 90fps alan s24FE önerebilirim, sadece oyun için isterseniz poco x7 pro alınır o da 120fps verir.
Detaylar
Kim cevapladı?30.000 TL.
Niye ki hocam? Arayüz falan diyorsanız zaten değişecek.
S24 bulabilirsiniz zorlarsanız bütçeyi.
Diğer telefonlara alışık değilim hayatım boyunca Iphone kullandım, bir kere Samsung S21 kullanmayı denemiştim alışamadım.Niye ki hocam? Arayüz falan diyorsanız zaten değişecek.
- Makaleler
- 6
Diğer telefonlara alışık değilim hayatım boyunca iPhone kullandım, bir kere Samsung S21 kullanmayı denemiştim alışamadım.
O zaman 60 FPS oynarsınız.
Yurt dışı iPhone Pro modelleri alabilirsiniz belki. Onun dısında 120 FPS düz iphonelarda oynayamazsınız çünkü ekranlar 60 Hz
Sıkıntı olmaz hocam işimi görür, zaten telefonu konuya da yazdığım gibi oyun oynamak için almıyorum nadir girerim belki.
- Makaleler
- 6
şu videoyu izlemeni öneririm.Diğer telefonlara alışık değilim hayatım boyunca Iphone kullandım
Sıkıntı olmaz hocam işimi görür, zaten telefonu konuya da yazdığım gibi oyun oynamak için almıyorum nadir girerim belki.
Diğer Android kullanan arkadaşların 90 120 FPS oynuyorsa daha fazla keyif alır. Sıkıntı yoksa sorun yok. PUBG oynatan IP12 üstü 60 FPS zaten. İP11'i bilmiyorum.
cartel
Yetkin
60 FPS fazlasıyla yeterli bir değer. Ara sıra arkadaşlarınla eğlenmek için gireceksin zaten. Hiç gerek yok sırf PUBG'de fazla FPS alayım diye bir Android cihaz almaya. Elimdeki iPhone 7 Plus bile 40-50 FPS civarı alıyor hala. Ayrıca gündelik kullanımda Android cihaz hayatta kullanmam.Sıkıntı olmaz hocam işimi görür, zaten telefonu konuya da yazdığım gibi oyun oynamak için almıyorum nadir girerim belki.
stenntugra
Başarılı
Bence Android'i tekrar denemelisiniz, şu ana kadar Android'de düzgün sürüm kullanamamış biri olarak IOS'u beğenirim fakat Samsung kısmında One UI 7'yi fazlası ile beğendim, HyperOS 2.0 güncellemesi de gayet iyi ve zahmetsiz, One One UI 7 derseniz (sıfır olması şartıyla) S24 FE(90 FPS) Eğer de HyperOS der iseniz 14T Pro (120 FPS) tercih ederim kesinlikle
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-