60 FPS fazlasıyla yeterli bir değer. Ara sıra arkadaşlarınla eğlenmek için gireceksin zaten. Hiç gerek yok sırf PUBG'de fazla FPS alayım diye bir Android cihaz almaya. Elimdeki iPhone 7 Plus bile 40-50 FPS civarı alıyor hala.

90 120 FPS oynadıktan sonra fikriniz değişiyor.

Diğer telefonlara alışık değilim hayatım boyunca iPhone kullandım, bir kere Samsung S21 kullanmayı denemiştim alışamadım.

Hocam sırayla iPhone 7, Samsung S7 Edge iPhone 11kullandım. Şu an iPhone 11 ve nothing Phone 1’i bir arada kullanıyorum. Bunların arasında bir de Google'siz Huawei kullandım. Telefon değiştirme sebeplerim sadece keyfi yönlerdendi. Hiçbir yabancılık durumu çekmedim. Bence alışamama durumu bahane.

60 FPS fazlasıyla yeterli bir değer. Ara sıra arkadaşlarınla eğlenmek için gireceksin zaten. Hiç gerek yok sırf PUBG'de fazla FPS alayım diye bir Android cihaz almaya. Elimdeki iPhone 7 Plus bile 40-60 FPS civarı alıyor hala.

iPhone telefonlarda az oyun oynasanız bile bu durum pil sağlığını olumsuz etkiliyor, IPhone'den sonra 120Hz ve daha yüksek FPS değeri veren düzgün arayüzlü bir Android cihaza geçtikten sonra o IPhone'a eskisi gibi bakmazsınız, sürekli pil değişirim zahmetini çekerim ben her zaman iPhone kullanmak istiyorum derseniz bir şey diyemem.

Sırf o FPS için iOS gibi bir nimetten vazgeçmeye değmez. Yazılım her şeydir.

Az önce yazdığım metinde de IOS'u sevdiğimi belirttim, fakat IOS'ta bulunmaz hint kumaşı değil, Android artık gelişti ve One UI, ColorOS, HyperOS gibi yazılımlar artık en az iOS kadar iyi ki çoğu yönde IOS'tan iyi iş yapıyorlar, animasyonları iyi, buglanmalar neredeyse yok, göz zevkine hitap ediyor, anlaşılmaz veya karmaşık bir arayüz yok, kesinlikle Android denemeye değer.

iPhone telefonlarda az oyun oynasanız bile bu durum pil sağlığını olumsuz etkiliyor, IPhone'den sonra 120Hz ve daha yüksek FPS değeri veren düzgün arayüzlü bir Android cihaza geçtikten sonra o IPhone'a eskisi gibi bakmazsınız, sürekli pil değişirim zahmetini çekerim ben her zaman iPhone kullanmak istiyorum derseniz bir şey diyemem.
Yani elimde bir de 8 Plus var. Hiç bataryası değiştirilmedi. PUBG falan da oynadım. Hala da aktif olarak kullanılıyor. Batarya sağlığı hala %75'de.

Diğer telefonlara alışık değilim hayatım boyunca Iphone kullandım, bir kere Samsung S21 kullanmayı denemiştim alışamadım.
iPhone’de değişecek zaten. Bu fırsat sizin için.

Yani elimde bir de 8 Plus var. Hiç bataryası değiştirilmedi. PUBG falan da oynadım. Hala da aktif olarak kullanılıyor. Batarya sağlığı hala %75'de.
Her şey batarya mı?