Yani elimde bir de 8 Plus var. Hiç bataryası değiştirilmedi. PUBG falan da oynadım. Hala da aktif olarak kullanılıyor. Batarya sağlığı hala %75'de.
Ne zamandan beri kullandığınız önemli, ona bakarsanız bende de redmi note 8 pro var ve hala taş gibi hiçbir sıkıntısı yok pili de 1 günü çıkarıyor.

60 FPS fazlasıyla yeterli bir değer. Ara sıra arkadaşlarınla eğlenmek için gireceksin zaten. Hiç gerek yok sırf PUBG'de fazla FPS alayım diye bir Android cihaz almaya. Elimdeki iPhone 7 Plus bile 40-50 FPS civarı alıyor hala. Ayrıca gündelik kullanımda Android cihaz hayatta kullanmam.

En son iPhone 7 ile oynamaya kalktığımda 40 FPS desteklemesine rağmen etkinlikte aşırı drop girip 20 FPS anca hissediliyordu. Fanlı halde bile. Her güncelleme ile oyun ağırlaşıyor. Şu an iPhone 11 ile oynamaya kalktığımda etkinlikte oynanmayacak şekilde drop giriyor. Çok feci. Yani iPhone 13'ün pek ömrü kalmadı. iPhone 13ü de deneyimlemiştim. Arada sırada küçük küçük droplar giriyordu ama yine de sabit 60 verebiliyordu.

Kavga etmiyoruz sadece "medeni" tartışmadayız.

indir.webp

Mesajları okudun mu? Ben neye yanıt vermişim?

İlk çıktığı günden beri aktif olarak kullanılıyor.
Okudum. Pil sağlığı sorunu zaten planlı eskitme yapılanlarda. 11 mesela benim iPhone 7’im pili değişmemesine rağmen 80’di ama 11’in hemen düştü.

Etmiyoruz hocam. Yanlışı doğruya çeviriyoruz. Her konuda olan şey. Apple ve Android kavgası. Telefon tavsiyelerinin çoğu öyle.

Mesajları okudun mu? Ben neye yanıt vermişim?

İlk çıktığı günden beri aktif olarak kullanılıyor.

Bilmiyorum hocam ama %75 iyi bir batarya değeri değil, 8 Plus iyi dayanmış ama tartıştığımız gibi aynı paraya daha mantıklı modeller varken sadece iPhone almak (bence) mantık işi değil.

Hem adam niye 2024-2025 çıkışlı cihazlar varken 2021 cihazı alsın.

Bence 30k gibi bir bütçeye 120FPS isteniyorsa 14T Pro, 90FPS ise S24 FE tercih ederim ki bu yönde benim tercihim 14T Pro'dan yana olurdu, hem şarj avantajı, hem arayüz kalitesi, hem işlemcisi (Dimensity 9300+) hem de kamerası leica lensleri benim için her yönden artı.