Ben iPhone 14 Pro Max'tan S23 Ultra'ya geçtim, arkadaşımda S23 kullanıyor.

Benim deneyimlerimi geç internetten ufak bir araştırma ile S23'un 14 Pro'dan daha iyi bir kameraya sahip olduğunu gözlemleyebiliyoruz :)

Eki Görüntüle 32883

Eki Görüntüle 32885

Eki Görüntüle 32886

Eki Görüntüle 32887

Eki Görüntüle 32888

Laf salatası yapmaya gerek yok. Her şey ortada.

Zaten insanlar tepkilerini vermişler.

Apple yeni din çıkarmalı :) bizim ülkede tapacak çok.

Ben sadece kamera perfomansı için konuşmadım o çektiklerini Instagram'a vs atarken kalitesi düştükten sonra bir anlamı yok.

Hayır, alakası yok. S23 serisi ve sonrası dediğiniz olay olmuyor :),

Sizi Instagram profilime davet edebilirim ;)

Burada mesela sorun zaten sadece S23 üstüne düzeltmeleri neden sistemsel olarak tüm Android cihazlarda bu düzeltme yapılmadı veya S22'de IPhone'larda bu olay başından beri var ama ancak S23 serisinde düzelmesi de ayrı bir sorun değil mi?

Burada mesela sorun zaten sadece S23 üstüne düzeltmeleri neden sistemsel olarak tüm Android cihazlarda bu düzeltme yapılmadı veya S22'de IPhone'larda bu olay başından beri var ama ancak S23 serisinde düzelmesi de ayrı bir sorun değil mi?

Bu ne Samsung ile ilgili ne de bu konu ile ilgili. Diyecek bir şey bulamayınca konuyu dağıtmayınız.

Kaldı ki, Pixel'lerde de bu sorun yok diye biliyorum :)

24 yaşındayım ve dayanağı var bizzat iki cihazıda elime alıp denedim çeşitli konularda? Dayanağı olmadığı bilmeden neden yok diyorsun?

Farkındaysan bu konudaki tartışmamız da tek bir geçerli neden sunamadın ve bu da dayanağının pek güvenli olmadığının teminatıdır, ayrıca çocuk gibi cevaplar verdiğin için bu soruyu sormak mecburiyeti hissettim.

24 yaşındayım ve dayanağı var bizzat iki cihazıda elime alıp denedim çeşitli konularda? Dayanağı olmadığı bilmeden neden yok diyorsun?

Şişirme olmuyor daha optimize bir sistem olduğu için skorun daha yüksek olması normal. Apple cihazlarda soğutma sistemi yok demişin S23'te fan mı var sıvı soğutma mı var telefonda birkaç ısı yayıcı dışında nasıl bir soğutma olabilir?
iOS’ün daha optimize olduğuna dair bir kanıtın yok, ezbere konuşuyorsun. Konusuna yazdığın kişi de iPhone 13 kullanıyor farkındaysan.

IOS'ün daha optimize olduğuna dair bir kanıtın yok, ezbere konuşuyorsun. Konusuna yazdığın kişi de iPhone 13 kullanıyor farkındaysan.

Ya nasıl bir kanıtım yok az bir internette okusanız araştırsanız gerçekten iOS en iyi işletim sistemidir tartışmaya kapalı bu sizin yaptığınız şu an laf attığınız Apple fanatiklerinden farkı yok az bir dışarıdan bakın yazdıkarınıza. :D

Bu ne Samsung ile ilgili ne de bu konu ile ilgili. Diyecek bir şey bulamayınca konuyu dağıtmayınız.

Kaldı ki, Pixel'lerde de bu sorun yok diye biliyorum :)

Konuyu dağıtmadım.

Şişirme olmuyor daha optimize bir sistem olduğu için skorun daha yüksek olması normal. Apple cihazlarda soğutma sistemi yok demişin S23'te fan mı var sıvı soğutma mı var telefonda birkaç ısı yayıcı dışında nasıl bir soğutma olabilir?
Daha o küçücük parçaların ne kadar önemli olduğuna dair bir bilgin bile yok. O “küçücük” sıvı/fan olmayan soğutmalar oyun oynayan biri için hayati önem taşıyor. iPhone 13 kullanıyorum ve ağır oyunları en fazla 10-15 dakika oynayabiliyorum. Telefon çok ısınıyor ve deli gibi throttling yiyor. Bir süre sonra ısı dengeleniyor ve belirli bir FPS’e sabitleniyor. Yine de sabitlenen FPS çok düşük bir değer olduğu için, 20 FPS gibi bir değerde oyun oynamanın bir zevki kalmaz bir kere.

IOS'ün daha optimize olduğuna dair bir kanıtın yok, ezbere konuşuyorsun. Konusuna yazdığın kişi de iPhone 13 kullanıyor farkındaysan.

Daha o küçücük parçaların ne kadar önemli olduğuna dair bir bilgin bile yok. O “küçücük” sıvı/fan olmayan soğutmalar oyun oynayan biri işin hayati önem taşıyor. iPhone 13 kullanıyorum ve ağır oyunları en fazla 10-15 dakika oynayabiliyorum. Telefon çok ısınıyor ve deli gibi throttling yiyor. Bir süre sonra ısı dengeleniyor ve belirli bir FPS'e sabitleniyor. Yine de sabitlenen FPS çok düşük bir değer olduğu için, 20 FPS gibi bir değerde oyun oynamanın bir zevki kalmaz bir kere.

Hangi oyundan bahsediyorsunuz? Ben Warzone cayır cayır sıkıntısız oynuyorum FPS vs düşmeden? Kaldı ki son zamanlardaki en gereksinim isteyen oyun.