Ya nasıl bir kanıtım yok az bir internette okusanız araştırsanız gerçekten iOS en iyi işletim sistemidir tartışmaya kapalı bu sizin yaptığınız şu an laf attığınız Apple fanatiklerinden farkı yok az bir dışarıdan bakın yazdıkarınıza.
Biz yazılı değerlerden veya deneyimimize göre yazıyoruz, sen ise fanı olduğun markayı övmeye çalışıyorsun Sırf sen o markayı seviyorsun diye iOS en iyisi, daha iyisi yok demek hiç etik bir davranış değil. Ben ne iOS hater’iyim ne de Android fanboyu, hiç biri değilim. Dediğin gibi konu tartışmaya kapalı ve siz apple fanboyları kendi gereksiz, mantıksız fikirlerinizle baş başasınız.
Biz yazılı değerlerden veya deneyimimize göre yazıyoruz, sen ise fanı olduğun markayı övmeye çalışıyorsun sırf sen o markayı seviyorsun diye iOS en iyisi, daha iyisi yok demek hiç etik bir davranış değil. Ben ne iOS hater'iyim ne de Android fanboyu, hiçbiri değilim. Dediğin gibi konu tartışmaya kapalı ve siz Apple fanboyları kendi gereksiz, mantıksız fikirlerinizle baş başasınız.
13 Pro Max. Ayrıca bende ikisini de kullandım diyorum ve Apple'nin daha iyi olduğunu söyledim neden fanboy ilan ediliyorum? Ve madem beklediğin cevap 13 daha iyi değil neden bu konuyu açtın direk geç o zaman S23'e.
13 Pro'lar ve 14 serisinin tamaminda Vapor Chamber yer aliyor.
13 Pro Max'in kasa ve islemcisinin donemindeki rakiplere gore basarili oldugunu soylemekte fayda var. Tuketim degerleri cok basarili.
O zaman oyun oynarken gerçekten sorun yaşıyorsanız geçin bence S23'e ama onunda sıcaklık değerlerine oyun testlerine vs bir bakın belki Xiaomi vs diğer marklarda daha iyi rakipleri de olabilir.
13 Pro'lar ve 14 serisinin tamaminda Vapor chamber yer aliyor.
13 Pro Max'in kasa ve islemcisinin donemindeki rakiplere gore basarili oldugunu soylemekte fayda var. Tuketim degerleri cok basarili.
Bir S23 kullanıcısı olduğum, ailemde iPhone 13 kullanan biri olduğu ve görmeniz için etiket atıyorum. @1589
İkisi arasında geçiş için değecek fark var mı derseniz bence yok. iPhone 13, S23'ten kötü bir telefon. Bunda şüphe yok. Ancak ben olsam iPhone 13'ten S24'e geçerdim.
Bir S23 kullanıcısı olduğum, ailemde iPhone 13 kullanan biri olduğu ve görmeniz için etiket atıyorum. @1589
İkisi arasında geçiş için değecek fark var mı derseniz bence yok. iPhone 13, S23'ten kötü bir telefon. Bunda şüphe yok. Ancak ben olsam iPhone 13'ten S24'e geçerdim.
Oyun oynuyorum, özellikle hafta sonları tamamen telefondayım, kamera günlük en az 1 saat açık oluyor ki bu pili inanılmaz azaltan bir şey, konsere gidip kamera kullandıysanız bunu anlayabilirsiniz. Bu halde bile yeni gelen 6.1 güncellemesi ile 1 günümü çok rahat çıkartıyor.