Ya nasıl bir kanıtım yok az bir internette okusanız araştırsanız gerçekten iOS en iyi işletim sistemidir tartışmaya kapalı bu sizin yaptığınız şu an laf attığınız Apple fanatiklerinden farkı yok az bir dışarıdan bakın yazdıkarınıza. :D

Konuyu dağıtmadım.
Biz yazılı değerlerden veya deneyimimize göre yazıyoruz, sen ise fanı olduğun markayı övmeye çalışıyorsun 😃 Sırf sen o markayı seviyorsun diye iOS en iyisi, daha iyisi yok demek hiç etik bir davranış değil. Ben ne iOS hater’iyim ne de Android fanboyu, hiç biri değilim. Dediğin gibi konu tartışmaya kapalı ve siz apple fanboyları kendi gereksiz, mantıksız fikirlerinizle baş başasınız.

Hangi oyundan bahsediyorsunuz? Ben Warzone cayır cayır sıkıntısız oynuyorum FPS vs düşmeden? Kaldı ki son zamanlardaki en gereksinim isteyen oyun.
Cihaz modeli nedir?

13 Pro Max yani arkadaşın telefonu ile aynı işlemciye sahibim.

Biz yazılı değerlerden veya deneyimimize göre yazıyoruz, sen ise fanı olduğun markayı övmeye çalışıyorsun 😃 sırf sen o markayı seviyorsun diye iOS en iyisi, daha iyisi yok demek hiç etik bir davranış değil. Ben ne iOS hater'iyim ne de Android fanboyu, hiçbiri değilim. Dediğin gibi konu tartışmaya kapalı ve siz Apple fanboyları kendi gereksiz, mantıksız fikirlerinizle baş başasınız.

Cihaz modeli nedir?

13 Pro Max. Ayrıca bende ikisini de kullandım diyorum ve Apple'nin daha iyi olduğunu söyledim neden fanboy ilan ediliyorum? Ve madem beklediğin cevap 13 daha iyi değil neden bu konuyu açtın direk geç o zaman S23'e.

Doğru bir bilgi değil. Ama düz iPhone 13, üzerinde bir soğutmaya sahip değil.

O zaman oyun oynarken gerçekten sorun yaşıyorsanız geçin bence S23'e ama onunda sıcaklık değerlerine oyun testlerine vs bir bakın belki Xiaomi vs diğer marklarda daha iyi rakipleri de olabilir.

13 Pro'lar ve 14 serisinin tamaminda Vapor chamber yer aliyor.
13 Pro Max'in kasa ve islemcisinin donemindeki rakiplere gore basarili oldugunu soylemekte fayda var. Tuketim degerleri cok basarili.

Düz 13'e koymamaları kötü olmuş o zaman bence geçebilir konu sahibi ben düz 13 ile aynıdır diye düşünmüştüm işlemciler aynı olunca direk.

Bir S23 kullanıcısı olduğum, ailemde iPhone 13 kullanan biri olduğu ve görmeniz için etiket atıyorum. @1589

İkisi arasında geçiş için değecek fark var mı derseniz bence yok. iPhone 13, S23'ten kötü bir telefon. Bunda şüphe yok. Ancak ben olsam iPhone 13'ten S24'e geçerdim.

Bir S23 kullanıcısı olduğum, ailemde iPhone 13 kullanan biri olduğu ve görmeniz için etiket atıyorum. @1589

İkisi arasında geçiş için değecek fark var mı derseniz bence yok. iPhone 13, S23'ten kötü bir telefon. Bunda şüphe yok. Ancak ben olsam iPhone 13'ten S24'e geçerdim.
O kadar bütçe yok, şimdilik S23 ile değiştirmekten vazgeçtim bu arada.

Oyun odaklı bir kullanım için S23 batarya tarafında yarı yolda bırakır. Onun yerine M55 veya X6 Pro öneririm.

Oyun oynuyorum, özellikle hafta sonları tamamen telefondayım, kamera günlük en az 1 saat açık oluyor ki bu pili inanılmaz azaltan bir şey, konsere gidip kamera kullandıysanız bunu anlayabilirsiniz. Bu halde bile yeni gelen 6.1 güncellemesi ile 1 günümü çok rahat çıkartıyor.

8 gen 2 tokatlar A15'i. Oyun için değiştirmek istiyor isen kesinlikle S23 geç. Kamera hakkında bilgim yok ama karşılaştırma için buraya bakabilirsin.

Snapdragon 8 Gen 2 vs A15 Bionic: tests and benchmarks

Kamera olarak S23 daha iyi. Ancak aralarındaki farkı anlamak biraz zor. Bakınca hangisi iyi diye düşünürsünüz diyebilirim.

Snapdragon olanlarda dediğiniz doğru ama Exynos büyük eziyet ve hala ülkemizde Exynos satıyoe Samsung bazı modeller hariç.

Konumuzdaki cihaz S23. Farkındasınız değil mi?

Son düzenleme: