30362

Becerikli
Merhaba, iPhone 13 telefonumu 1 senedir kullanıyorum ve artık telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. iPhone 13'ten POCO X7 Pro'ya gecmek mantıklı olur mu? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Not: Genish Impact ve Fortnite vb. oyunlar oynuyorum ve Instagram, TikTok dışında pek fazla uygulama kullanmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iPhone 13 telefonumu 1 senedir kullanıyorum ve artık telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. iPhone 13'ten POCO X7 Pro'ya gecmek mantıklı olur mu? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Not: Genish Impact ve Fortnite vb. oyunlar oynuyorum ve Instagram, TikTok dışında pek fazla uygulama kullanmiyorum.
MediaTek işlemcili bir telefona geçmek ne kadar mantıklı tartışılır, ben 5 yıldır Poco X3 Pro kullanıyorum ve genel olarak memnunum, ama benimki Snapdragon 860 işlemciliydi. MediaTek cihazlar korkutucu.

Poco X serisi genelde kronik sorunlu oluyor, X6P ve X7P içinde geçerli bunlar. O yüzden F serisine yönelmenizi tavsiye ederim.

Not: Genish ımpact ve Fortnite vb. oyunlar oynuyorum ve Instagram, TikTok dışında pek fazla uygulama kullanmiyorum.

Mantıklı değil. O fiyata A56 hatta biraz daha beklersen A57 daha mantıklı olur.

Kamera senin için önemli değilse geçebilirsin.

MediaTek işlemcili bir telefona geçmek ne kadar mantıklı tartışılır, ben 5 yıldır POCO X3 Pro kullanıyorum ve genel olarak memnunum ama benimki Snapdragon 860 işlemciliydi. MediaTek cihazlar korkutucu.

POCO X serisi genelde kronik sorunlu oluyor, X6p ve X7p içinde geçerli bunlar. O yüzden F serisine yönelmenizi tavsiye ederim.

Mantıklı değil. O fiyata A56 hatta biraz daha beklersen A57 daha mantıklı olur.

Attan inip eşeğe binmeye gerek yok.
Bütçeye göre S24 - S24 Plus - 15t Pro - 400 Pro - X200 FE bak.

Cevap veren herkese cok teşekkür ederim gecmemeye karar verdim ayrıca POCO X7 Pro'ya gecersem POCO X7 Pro kac yıl götürür ya da gecmesem iPhone 13 kac yıl götürür?