DarthGorsoy
Bilgin
Hisedilir neredeyse tek fark 120Hz ekran olur. İphone 13'ü gittiği yere kadar kullanın.
Bütün kamera donanim farkı ve telefoto bile başlı başına yeter.
Hisedilir neredeyse tek fark 120Hz ekran olur. İphone 13'ü gittiği yere kadar kullanın.
Kişi içerik tüketimi için kullanmayı planlıyor. Kamera için çok bilhili biri değilim ama her iki cihazın kameraları gayet iyi. Bir problem çıkarmaz diye düşünüyorum.Bütün kamera donanim farkı ve telefoto bile başlı başına yeter.
Kişi içerik tüketimi için kullanmayı planlıyor. Kamera için çok bilhili biri değilim ama her iki cihazın kameraları gayet iyi. Bir problem çıkarmaz diye düşünüyorum.
Çok iyi bir seçim yapmışsınız. İyi günlerde kullanın.Tercihimi S24 Ultra'dan yana kullandım dostlar. Galaxy AI vs bu cihazla geldiği için güncel teknolojilerin hepsini barındırıyor, kalemi de hala Bluetooth özellikli. Biraz karmaşık ve büyük geldi bakalım zamanla alıştım artık. Cihaz hakkında ayar vs öneriniz varsa alırım.
Teşekkürler .Çok iyi bir seçim yapmışsınız. İyi günlerde kullanın.
Good Lock’a göz atın derim.Tercihimi S24 Ultra'dan yana kullandım dostlar. Galaxy AI vs bu cihazla geldiği için güncel teknolojilerin hepsini barındırıyor, kalemi de hala Bluetooth özellikli. Biraz karmaşık ve büyük geldi bakalım zamanla alışırım artık. Cihaz hakkında ayar vs öneriniz varsa alırım.