Mimar Selim Bey
Yetkin
Öyle olmalı, görebileceğiniz bir şey yok zaten. Dağ taş sevdanız yoksa yapabilecek bir tane bile aktivite yok şehirde.
Her gün görmekten bıktım hocam ben almayayım
Öyle olmalı, görebileceğiniz bir şey yok zaten. Dağ taş sevdanız yoksa yapabilecek bir tane bile aktivite yok şehirde.
Hocam bende de S23 FE var sizin telefon kadar iyi olmasa da bende Kocaeli'yi fotoğrafladım.
Eki Görüntüle 83977
Kaliteli sayılabilecek bir Karadeniz şehri bence, iş sebebiyle birkaç ay kalma durumundaydım birkaç sene önce. Rize'den sonra cennet gibi gelmişti, en azından doğru dürüst yüzülebilecek bozulmamış tatlı mekanları falan var. Rize sadece kayalıktan ibaret olduğu için zevk alamıyorsunuz denizden.
Yorumum daha çok karşılaştırmalı şekilde, yoksa dediğiniz gibi zaten. Rize'de birkaç yıl geçirdikten sonra Ordu'ya dönerseniz dediğimi biraz daha iyi anlayabilirsiniz. Altınordu'da kalmıştım zaten o 3 ayda, tersane oradaydı ben de oralardaydım hep, ilçelere bir kere misafirlik amaçlı gittim. Onda da pek iç açıcı bir görüntü yoktu haklısınız o konuda.Kesinlikle katılmıyorum, orduda yaşıyorum ve altınordu hariç diğer ilçeler kabile, ordu günümüz şartlarına göre çok geride bir şehir.
Kesinlikle katılmıyorum, orduda yaşıyorum ve altınordu hariç diğer ilçeler kabile, ordu günümüz şartlarına göre çok geride bir şehir.
Rizeliyim ve gerçekten Rize’nin denizi berbat. Dediğiniz gibi tamamen kayalıktan oluşuyor ve ayaklarınız ölüyor. Özellikle bir taşa takılabiliyorsunuz çıplak ayakla gezilmiyor.Kaliteli sayılabilecek bir Karadeniz şehri bence, iş sebebiyle birkaç ay kalma durumundaydım birkaç sene önce. Rize'den sonra cennet gibi gelmişti, en azından doğru dürüst yüzülebilecek bozulmamış tatlı mekanları falan var. Rize sadece kayalıktan ibaret olduğu için zevk alamıyorsunuz denizden.