ercebayer

Başarılı
Merhaba dostlar;

Yurt dışından alınmış 14 Pro Max cihaza sahibim. Kayıtsız olarak kullanıyordum ve 4+4 aylık süre bitti ama Wi-Fi üzerinden arama olduğu için rahat şekilde kullanıma devam edebildim. Fakat 2 saat önce servis yok demeye başladı. Bilindik tüm yolları (Wi-Fi aç kapat, uçak moduna alıp çıkarma, hat sök tak gibi) denedim ama servis yok diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar;

Yurt dışından alınmış 14 Pro Max cihaza sahibim. Kayıtsız olarak kullanıyordum ve 4+4 aylık süre bitti ama Wi-Fi üzerinden arama olduğu için rahat şekilde kullanıma devam edebildim. Fakat 2 saat önce servis yok demeye başladı. Bilindik tüm yolları (Wi-Fi aç kapat, uçak moduna alıp çıkarma, hat sök tak gibi) denedim ama servis yok diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam zaten Wi-Fi ile nasıl hat gösteriyor anlamadım? Wi-Fi araması yapabiliyorsunuz evet ama servis yok olarak gözüküyor normalde de.

Ya sene başını bekleyeceksin ya da paşalar gibi 32 bin TL kayıt ücreti ödeyeceksin.
İstersen ikinci bir cihaz da alabilirsin, sana kalmış. 🤷🏿

Bizim yapabileceğimiz bir şey yok

Merhaba dostlar;

Yedek bir cihazına hat takıp internet paylaş, sene başını bekleyeceksin.