RoaringLion
Üstün
Ekran 0,4 inç küçülecek, açık hava parlaklığı 1000 nit artacak. Ne kadar fark eder kim bilir.Bana ekran önemli açıkçası. Kamera vs çok fazla işim olmuyor.
Ekran 0,4 inç küçülecek, açık hava parlaklığı 1000 nit artacak. Ne kadar fark eder kim bilir.Bana ekran önemli açıkçası. Kamera vs çok fazla işim olmuyor.
Düşünürseniz iPhone Air'de güzel gözüküyor. Artı olarak 19 Pro işlemci ile geliyor. Negatif bir özelliği ise sadece eSIM olması.
98 binlik cihaza mono hoparlör koymuşlarDüşünürseniz iPhone Air'de güzel gözüküyor. Artı olarak 19 PRO işlemci ile geliyor. Negatif bir özelliği ise sadece eSIM olması.
Bu telefonun, katlanır iPhone'un deneme tahtası olduğunu düşünüyorum. Kasa da bunu destekliyor zaten.
Hocam CEO'ya sorsan böyle cevap vermez.Kesinlikle geçilir. 120 Hz ProMotion ekran ve buna bağlı olarak gelen Hep Açık Ekran özelliği, hem CPU, hem GPU hem de Neural Engine konusunda çok çok çok daha iyi bir çip, çok daha iyi bir kamera paketi vs. gerçekten muazzam bir cihaz oldu bu sene.
Öyle kesinlikle geçilecek bir durum yok, önce fiyatını da görmek lazım ayrıca.
Geleceğe göre değil, şimdiki zamana göre değerlendirme yapmak daha doğru olacaktır. Deneme tahtası bu fiyata satılmamalı. 1000 dolarlık, eksik bataryalı telefon için çok fahiş fiyatlar bunlar. Buna en çok iPhone kullanıcıları ses çıkarmalı ama gördüğüm kadarıyla Apple ne verirse versin kabul ediyorlar.Bu telefonun, katlanır iPhone'un deneme tahtası olduğunu düşünüyorum. Kasa da bunu destekliyor zaten.
İşine gelmeyen gider Pro ya da Düz alır. Özellikle ince isteyen dışında bu air modelini bekleyen zaten yoktu. Kim bekliyordu ki kim tepki göstersin? Satış rakamlarını göreceğiz ancak dediğim gibi amaç esasen ileride bu telefonu katlamak bile olabilir. Yan ürün gibi bir şey çünkü. Şahsen ben gider Pro alırdım.Geleceğe göre değil, şimdiki zamana göre değerlendirme yapmak daha doğru olacaktır. Deneme tahtası bu fiyata satılmamalı. 1000 dolarlık, eksik bataryalı telefon için çok fahiş fiyatlar bunlar. Buna en çok iPhone kullanıcıları ses çıkarmalı ama gördüğüm kadarıyla Apple ne verirse versin kabul ediyorlar.
Geleceğe göre değil, şimdiki zamana göre değerlendirme yapmak daha doğru olacaktır. Deneme tahtası bu fiyata satılmamalı. 1000 dolarlık, eksik bataryalı telefon için çok fahiş fiyatlar bunlar. Buna en çok iPhone kullanıcıları ses çıkarmalı ama gördüğüm kadarıyla Apple ne verirse versin kabul ediyorlar.