Fikrimi değiştirdim. iPhone 17 o kadar pahalı ki 16 Pro bile ucuz kalmış. 16 Pro alın.

Düşünürseniz iPhone Air'de güzel gözüküyor. Artı olarak 19 Pro işlemci ile geliyor. Negatif bir özelliği ise sadece eSIM olması.

Eksi olarak 17'den daha kötü bataryaya daha kötü kameraya sahip. S25 Edge'den bile daha saçma. S25 Edge'de saçmaydı ama bu daha da saçma. Tek kameralı, zayıf bataryalı cihaza 90k verilmez.

Kesinlikle geçilir. 120 Hz ProMotion ekran ve buna bağlı olarak gelen Hep Açık Ekran özelliği, hem CPU, hem GPU hem de Neural Engine konusunda çok çok çok daha iyi bir çip, çok daha iyi bir kamera paketi vs. gerçekten muazzam bir cihaz oldu bu sene.
Hocam CEO'ya sorsan böyle cevap vermez. :D Zaten her sene işlemciler çok çok geliştiği iddia edilerek piyasaya sürülüyor doğal olarak, iPhone 14 Pro bugün kullanım için 17'den iyi telefon.

Öyle kesinlikle geçilecek bir durum yok, önce fiyatını da görmek lazım ayrıca.

Bu telefonun, katlanır iPhone'un deneme tahtası olduğunu düşünüyorum. Kasa da bunu destekliyor zaten.
Geleceğe göre değil, şimdiki zamana göre değerlendirme yapmak daha doğru olacaktır. Deneme tahtası bu fiyata satılmamalı. 1000 dolarlık, eksik bataryalı telefon için çok fahiş fiyatlar bunlar. Buna en çok iPhone kullanıcıları ses çıkarmalı ama gördüğüm kadarıyla Apple ne verirse versin kabul ediyorlar.

Geleceğe göre değil, şimdiki zamana göre değerlendirme yapmak daha doğru olacaktır. Deneme tahtası bu fiyata satılmamalı. 1000 dolarlık, eksik bataryalı telefon için çok fahiş fiyatlar bunlar. Buna en çok iPhone kullanıcıları ses çıkarmalı ama gördüğüm kadarıyla Apple ne verirse versin kabul ediyorlar.
İşine gelmeyen gider Pro ya da Düz alır. Özellikle ince isteyen dışında bu air modelini bekleyen zaten yoktu. Kim bekliyordu ki kim tepki göstersin? Satış rakamlarını göreceğiz ancak dediğim gibi amaç esasen ileride bu telefonu katlamak bile olabilir. Yan ürün gibi bir şey çünkü. Şahsen ben gider Pro alırdım.

Apple'ın ne yaptığı umurunda değil onların. Telefon çıkartsın yeter diyorlar.