Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Sahibinden üzerinden sat alıcısı oluyor hocam. Faturası falan duruyordur ilana satma nedenini yaz mutlaka geri dönüş alırsın.
Müzik indiremiyorum diye satmanızı önermem. Alışma süreci elbette olacak. Spotify veya Apple Music alıp müzikleri dinleyebilirsin. Aşırı sevdiğin müziklerin albümlerini de eğer değişmediyse iTunes üzerinden satın alıp, istediğin zaman kullanabilirsiniz. Iphone verecek paranız varken, müzikleri korsan indirmeyi düşünmek bir tık fazla cimrice geldi.
Emin olun Iphone size sağlayacağı yazılımsal rahatlık ve uzun ömür, çoğu Android telefonu sağlayamacaktır. Kısaca satmanızı önermem.
Emin olun Iphone size sağlayacağı yazılımsal rahatlık ve uzun ömür, çoğu Android telefonu sağlayamacaktır. Kısaca satmanızı önermem.
İlk paragrafa katılıyorum ama buna katılmıyorum. Gereksiz güzellemelere hiç gerek yok, 15'i ömrüyle de her şeyiyle de parçalayacak bir sürü Android var.Emin olun Iphone size sağlayacağı yazılımsal rahatlık ve uzun ömür, çoğu Android telefonu sağlayamacaktır. Kısaca satmanızı önermem.
aegean
Yetkin
Honor Magic 6-7 Pro veya S25 Plus alınabilirmiş. iPhone tarafında ise bana 16E işlemcisi, RAM'i, bataryası ve yapay zeka desteği vs. gibi özellikleri yüzünden 15'e göre daha mantıklı geliyor. 15'in birkaç kamera avantajı var ama ana kamerada aynılar. Önemli olanda ana kamera bence. 15'te üzmez ama bence. Alışınca rahat edersiniz. Müzik için Spotify veya YouTube müzik kullanmanızı öneririm. Zaten onun dışında günlük kullanımda Android ve iOS arasında pek bir fark yok bence.
- Makaleler
- 43
Merhaba hocam, müzik konusu için size yardımcı olabilirim. Yeni bir iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods, Apple TV gibi Apple cihazı satın aldıysanız 3 ay ücretsiz Apple Music kampanyasından yararlanabilirsiniz.
Apple Music
Dolby Atmos özellikli Uzamsal Ses formatında milyonlarca şarkı dinleyin. İster online ister offline. Üstelik her zaman reklamsız. Hemen ücretsiz dinlemeye başlayın.
www.apple.com
dewberry
Üstün
Evet, iPhone sahibi diye herhangi bir kaliteli media player)(ben Android'de PowerAmp ve Sony Music (Walkman eski adi) kullaniyorum ve benim bildigim iki programin iOS versiyonu yok.) ile 192kbps indirdigi mp3leri kaliteli bir kablolu kulakligi ile Hi-Res'e cevirip dinlememeli.iPhone 15 almışsın. Şarkı atmaktan bahsediyorsun. Örneğin Apple Music veya Spotify üyeliği satın alabilirsin.
KS arkadasim eger Hi-Res upscale ile muzik dinlemeyi tercih ediyorsan en kotu kararlardan birini vermissin. Ayrica iPhone alirken baz model alman isi dahada batirmis. Eger sansin var ise iadeye yurtdisindan Xperia 5 Mark 5, 1 Mark 6/5 getirmeye bak.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Şu metni okudukça, rahat 10-15 tane atasözü geliyor aklıma.Yaklaşık 2 hafta önce iPhone 15 aldım cook pişman oldum. Sadece kamerası güzel diğer özellikleri hiç hoşuma gitmedi. İade edip Android alacağım, iade alırlar mı acaba? Kapitalist gibi her şeye para istiyor. Ben hiç memnun kalmadım, hiç kullanışlı da değil. iTunes diye bir halta yaramıyan programı var, hiçbir halta yaramıyor. Müzik falan atamıyorum telefona, bir müzik atacağım bu kadar eziyet ceker mi insan. Bir de kapış kapış satılıyor, ben anlamıyorum bu insanları.
3G'den beri iPhone'cu olarak, ben 13 Pro'dan 15 Pro'ya geçtim. Sonra dedim ki, "Bunlar harbiden artık bizi koyun gibi görüyorlar ve gütmeye başladılar." Gittim, sattım telefonu ve Android bir cihaza geçtim. Kayıt derdi de yok; yarı fiyatına kayıtlı amiral gemisi kullanabiliyorsun. İkinci el değeri falan pek umurumda değil, eğer satmak için almayacaksan.
Android artık daha iyi. Sosyal medya optimizasyonu hâlâ iyi olmasa da, Instagram'a resim yüklemiyorsan gereksiz iPhone almak. Samsung'u da önermiyorum; o da Apple'ın izinden gidiyor.
Türkiye’den alacaksan Honor ya da Vivo öneririm. IMEI attırmalı alacaksan kesinlikle Mi 15 Ultra ya da Mi 15 almalısın. Google Pixel de alabilirsin ama yeni modeli beklemeni öneririm.
Android artık daha iyi. Sosyal medya optimizasyonu hâlâ iyi olmasa da, Instagram'a resim yüklemiyorsan gereksiz iPhone almak. Samsung'u da önermiyorum; o da Apple'ın izinden gidiyor.
Türkiye’den alacaksan Honor ya da Vivo öneririm. IMEI attırmalı alacaksan kesinlikle Mi 15 Ultra ya da Mi 15 almalısın. Google Pixel de alabilirsin ama yeni modeli beklemeni öneririm.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-