Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Telefona müzik atmak mı kaldı? Valla hiç güleceğim yoktu. iPhone 15 gibi bir nimete sahipsin, tadını çıkar. Dijital bir müzik servisi aboneliği alıp bak keyfine, istediğin müziği de indir işte.
mustaine
Üstün
Zevk meselesi. Özgürlük kısıtlayıcı bir hareket.Telefona müzik atmak mı kaldı? Valla hiç güleceğim yoktu. iPhone 15 gibi bir nimete sahipsin, tadını çıkar. Dijital bir müzik servisi aboneliği alıp bak keyfine, istediğin müziği de indir işte.
Elma ısıran
Üstün
Yahu biraz çağdaş olun. Bunun özgürlüğü mü kaldı? Telefona müzik atamadığı için mi iPhone kötü? Kaldı ki müzik atılabiliyor gayet kolayca. Kendisi becerememiş.
mustaine
Üstün
Çağdaşlıkla alakası yok dostum istediğim şekilde kullanmak isterim telefonu Android'de telefonun sahibi sensin Apple'da iPhone senin sahibin.Yahu biraz çağdaş olun. Bunun özgürlüğü mü kaldı? Telefona müzik atamadığı için mi iPhone kötü? Kaldı ki müzik atılabiliyor gayet kolayca. Kendisi becerememiş.
Elma ısıran
Üstün
iPhone’daki şu algınız o kadar yanlış ki. iPhone sahibi olup da yapamadığım tek bir şey bile yok. Hele de konu müzik atmak gibi çağ dışı ama basit bir konu olunca.Çağdaşlıkla alakası yok dostum istediğim şekilde kullanmak isterim telefonu Android'de telefonun sahibi sensin Apple'da iPhone senin sahibin.
Winamp'da yüklenmiyor kral. Ben de iPhone 16 Pro satın aldım, paramızla rezil oluyoruz. Neyse almışken kullanıcaz artık.
dewberry
Üstün
Al, yapamayacagin ozelliklerden en onemlisi.iPhone’daki şu algınız o kadar yanlış ki. iPhone sahibi olup da yapamadığım tek bir şey bile yok. Hele de konu müzik atmak gibi çağ dışı ama basit bir konu olunca.
- Makaleler
- 1
iPhone sevmeyeni anlarım ama yıllardır Apple'da olan bir sistemi hiç bilmiyormuş gibi eleştirmek bence saçma.Yaklaşık 2 hafta önce iPhone 15 aldım cook pişman oldum. Sadece kamerası güzel diğer özellikleri hiç hoşuma gitmedi. İade edip Android alacağım, iade alırlar mı acaba? Kapitalist gibi her şeye para istiyor. Ben hiç memnun kalmadım, hiç kullanışlı da değil. iTunes diye bir halta yaramıyan programı var, hiçbir halta yaramıyor. Müzik falan atamıyorum telefona, bir müzik atacağım bu kadar eziyet ceker mi insan. Bir de kapış kapış satılıyor, ben anlamıyorum bu insanları.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-