Yapacak bir şey yok kullanım senaryonuza göre cihazı kendiniz seçecektiniz bu yüzden mağazalarda deneme telefonları duruyor. Spotify ve Apple Music de öyle aman aman pahalı bir şey değil ben kitaplığımdan dolayı mecburen Spotify kullanıyorum ama bence çok daha rahat oluyor sonuç olarak aradığın şarkıyı anlık olarak bulup sonradan dinlemek için indirebiliyorsun hatta arama sonuçların bile dinlemen için bellekte tutuluyor.

Arkadaşlarınla paparan varsa cashback + aile paketi alıp aylık 15 TL'ye kullanabilirsin.

Cımbızla özellik mi çekiyoruz? Android'in eksiklerini saymaya başlayayım mı mesela burada? Cımbıza bile gerek yok onun için. Kepçeyle dalabilirim.

Çok komikleşiyorsunuz.
Baslayin.

Sana Sony bir cihazda olup IPhone'da olmayan binlerce ozellik sayarim. Mesela iki tane daha ekran pinleme (ha dur, gerci iOS zaten calmisti bunu. Sony 2013'te yaparken adini bilen yoktu ama simdi iOS'da muhtis ozellik!) ve Xperia Answering Machine!

Son düzenleyen: Moderatör:
Baslayin.

Sana Sony bir cihazda olup iPhone’da olmayan binlerce ozellik sayarim. Mesela iki tane daha ekran pinleme (ha dur, gerci iOS zaten calmisti bunu. Sony 2013'de yaparken adini bilen yoktu ama simdi iOS'da muhtis ozellik!) ve Xperia Answering Machine!
.

Vov, inanılmaz. Graham Bell, 1876 yılında telefonu icat etmişti. Buna bakarsak telefonla konuşma fikrini Apple, Graham Bell’den çalmış olmalı!

Yaklaşık 2 hafta önce iPhone 15 aldım cook pişman oldum. Sadece kamerası güzel diğer özellikleri hiç hoşuma gitmedi. İade edip Android alacağım, iade alırlar mı acaba? Kapitalist gibi her şeye para istiyor. Ben hiç memnun kalmadım, hiç kullanışlı da değil. iTunes diye bir halta yaramıyan programı var, hiçbir halta yaramıyor. Müzik falan atamıyorum telefona, bir müzik atacağım bu kadar eziyet ceker mi insan. Bir de kapış kapış satılıyor, ben anlamıyorum bu insanları.

Hemen sırf bir müzik için böyle ön yargılı bakmamalısın zaman geçtikçe kendini belli ediyor Apple'da tam olarak her veriyi cihazın içerisinde depolama gibi bir durum yok genelde üyelik alırsınız veriniz kayıt altına alınır örnek vermek gerekirse icloudunuzda ücretsiz bir kullanım alanınız var diyelim ki çıktığı zaman iPhone 18 aldınız o yine o hesabınızdaki veriyi kullanacaksınız ayrıca Android'e göre de daha güvenli defalarca kez yaşadım hiçbirinde mail bilgilerim ve şifrelerim açığa çıktığı halde iCloud ve ona bağlı hesapların verilerine erişim izni verilmedi.

Hemen sırf bir müzik için böyle ön yargılı bakmamalısın zaman geçtikçe kendini belli ediyor Apple'da tam olarak her veriyi cihazın içerisinde depolama gibi bir durum yok genelde üyelik alırsınız veriniz kayıt altına alınır örnek vermek gerekirse icloudunuzda ücretsiz bir kullanım alanınız var diyelim ki çıktığı zaman iPhone 18 aldınız o yine o hesabınızdaki veriyi kullanacaksınız ayrıca Android'e göre de daha güvenli defalarca kez yaşadım hiçbirinde mail bilgilerim ve şifrelerim açığa çıktığı halde iCloud ve ona bağlı hesapların verilerine erişim izni verilmedi.
Evet iCloud'da sifrenizi kaybettginizde Apple'ye guzel sozler edebilirsiniz.

SD Kart olayini yok eden bir firmaya sovmek gerekiyorken iCloud guzellemesi yapilmasi cok guzel.

Evet iCloud'da sifrenizi kaybettginizde Apple'ye guzel sozler edebilirsiniz.

SD Kart olayini yok eden bir firmaya sovmek gerekiyorken iCloud guzellemesi yapilmasi cok guzel.
iCloud son derece güvenlidir. Şifreni korumayı bilmiyorsan bu senin sorunundur. Önüne gelen linke tıklarsan, oltalara takılırsan platform ya da cihaz fark etmeksizin tüm şifrelerini kaybedersin. iCloud’da yer alan açık sebebiyle hacklenen bugüne kadar hiç olmadı. Apple, bir kullanıcının erişebileceği en güvenli son kullanıcı ürünlerini sunar. Bu iPhone’lar ilk çıktığı zamandan beri hiç değişmedi.

iCloud son derece güvenlidir. Şifreni korumayı bilmiyorsan bu senin sorunundur. Önüne gelen linke tıklarsan, oltalara takılırsan platform ya da cihaz fark etmeksizin tüm şifrelerini kaybedersin. iCloud’da yer alan açık sebebiyle hacklenen bugüne kadar hiç olmadı. Apple, bir kullanıcının erişebileceği en güvenli son kullanıcı ürünlerini sunar. Bu iPhone’lar ilk çıktığı zamandan beri hiç değişmedi.
Hayir sorun surada. Ben sifre caldirmadan bahsetmiyorum (2005'ten beri Gmail, 2012'den beri Sony Account ve 98den beri yahoo kullanmaktayim ve suan kendi salamligim ile Steam caldirmak harici hicbir parolami ve hesabimi kaptirmadim bu arada. Sifreni koru kelimesini en son soylenecek kisiye soylediniz.). Sifreyi unutmaktan bahsediyorum. iCloud sifremi unuttugumda en son 10 sene once calistidigim bilgisayari acip parolayi arayip bulmak zorunda kaldim. Oyle Apple kullanmadan laf sallayanlardan degilim bu arada. Zamaninda 3GS ve iPad 4 sahibiydim (suan sadece iPad duruyor, digeri mefta.)

Guvenlik istiyorasan SD kart kullanacaksin. Halen daha onemli wallet bilgilerimi, dosyalarimi vs. cryptolanmis bir Xperia Z5'de ve bu cihaza takili bir SD'de tutuyorum. Ağda bulunan butun belgeler guvende degil sadece fiziksel olarak sifrelenmis dosyalara gore.

Ha burada al sana iCloud'un -daha dogrysy Apple diyelim, hani bir butun ya bu sirket- data leak listesi. Oku bakalim hic "hacklenmis" mi Apple?

Hayir sorun surada. Ben sifre caldirmadan bahsetmiyorum (2005'ten beri Gmail, 2012'den beri Sony Account ve 98den beri yahoo kullanmaktayim ve suan kendi salamligim ile Steam caldirmak harici hicbir parolami ve hesabimi kaptirmadim bu arada. Sifreni koru kelimesini en son soylenecek kisiye soylediniz.). Sifreyi unutmaktan bahsediyorum. iCloud sifremi unuttugumda en son 10 sene once calistidigim bilgisayari acip parolayi arayip bulmak zorunda kaldim. Oyle Apple kullanmadan laf sallayanlardan degilim bu arada. Zamaninda 3GS ve iPad 4 sahibiydim (suan sadece iPad duruyor, digeri mefta.)

Guvenlik istiyorasan SD kart kullanacaksin. Halen daha onemli wallet bilgilerimi, dosyalarimi vs. cryptolanmis bir Xperia Z5'de ve bu cihaza takili bir SD'de tutuyorum. Ağda bulunan butun belgeler guvende degil sadece fiziksel olarak sifrelenmis dosyalara gore.

Ha burada al sana iCloud'un -daha dogrysy Apple diyelim, hani bir butun ya bu sirket- data leak listesi. Oku bakalim hic "hacklenmis" mi Apple?

Linkteki örneği vereceğini biliyordum. Öncelikle iCloud leaks olaylarını biliyorum. Ünlülerin iCloud hesaplarının şifreleri edinilmiş ve müstehcen fotoğrafları sızdırılmıştı. Bunun tamamen sıradan bir eposta hesabı çaldırmakla ilgili olduğunu söyleyebilirim. Apple’dan kaynaklı bir açık sebebiyle olmadı.

2011’de 100bin’den fazla iPad kullanıcısının eposta hesaplarının sızdırılması da Apple kaynaklı bir açık sebebiyle olmadı. AT&T açığından kaynaklandı.

Kaynak istersen buyur:

Apple, bir kullanıcının sahip olabileceği en güvenli cihazlara sahiptir. Bu dünyada hiç değişmemiş bir kuraldır. 😊