Detaylar
Kim cevapladı?Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
1 tane 15 Türkiye cihazi almak yerine 2 tane yurt dışı 15 Pro alirsin sari sitede cok fazla ilani var. Sonsuza kadar donusumlu de kullanirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
15 sıkıntılı telefon. Tavsiyem 16 ya çık ama alacağın Android'ler çok çok daha iyi.
Yani o da bir seçenek ama Pro almasına gerek yok bence.tr S25 yeterli olur.
1 tane 15 Türkiye cihazi almak yerine 2 tane yurt dışı 15 Pro alirsin sari sitede cok fazla ilani var. Sonsuza kadar donusumlu de kullanirsin.
- Makaleler
- 23
Bana kalirsa kamerayla cok isin yoksa ve iPhone olsun diyorsan 16e al. Daha iyi genel anlamda. 10 bin TL daha ucuz ayrica.
- Makaleler
- 43
Apple Intelligence desteğine sahip olmayan bir iPhone’a bu saatten sonra o kadar para verilmez hocam. Daha ucuza yurt içi iPhone 16e veya yurt dışı iPhone 16 Pro falan alın daha iyi olur.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Apple Intelligence desteğine sahip olmayan bir iPhone'a bu saatten sonra o kadar para verilmez hocam. Daha ucuza yurt içi iPhone 16e veya yurt dışı iPhone 16 Pro falan alın daha iyi olur.
Hocam Apple intelligence reklamini iPhone 15 Pro'dan beri yapıyor. 2 ay sonra 17 serisi cikacak hala ses seda yok.
Ayrica Apple lokalde Apple intelligence calistiramayacagini anlayinca 3. parti sirketlerle anlasıcak (şu anda anlasmalar uzerinde konusuluyormus), bu sayede Cloud uzerinden calisan bir Apple intelligence modeline gecis yapacak. Bu sayede de yuksek ihtimalle belirli bir RAM miktarina sahip butun IPhone'lar Apple intelligence destegi alacak gibi duruyor. Az cok yapay zeka ile ugrasmis biri bile bilecektir ki bir telefon uzerinde localde yapay zeka calistirmanin mumkunati yok. Ha calistirirsin ama sordugun soruya 10 yil sonra cevap alirsin
S25 daha iyi. Çevreniz haksız.MediaMarkt'ta 128 GB iPhone 15 modeli 52 bin TL. Sürekli çevremde iPhone şöyle iyi böyle iyi, al keyfine bak, 5 sene kullan gibi muhabbet dönüyor. Daha önce hiç deneyimlemedim. 13-14'e göre 15 alınır mı?
Apple Intelligence desteğine sahip olmayan bir iPhone'a bu saatten sonra o kadar para verilmez hocam. Daha ucuza yurt içi iPhone 16e veya yurt dışı iPhone 16 Pro falan alın daha iyi olur.
Bana bir faydası olacak mı bu özelliğin? Kamera, sosyal medya, müzik, banka uygulamaları, Flight radar gibi işle alakalı yazılımlar kullanacağım. İhtiyacım olmayan bir şey için daha fazla para verip ona sahip olan model almak istemem.
15 sıkıntılı telefon. Tavsiyem 16 ya çık ama alacağın Android'ler çok çok daha iyi.
Ne konuda sıkıntılı kronik sorunu mu var?
Yurt dışı 16 Pro Max satan tanıdığım yer var alırım ancak kullanım nasıl olacak bilmiyorum net bilgi alamadım ne kadar kullanabileceğim o cihazı?
- Makaleler
- 43
@antipat
Apple Ingelligence, Apple'ın yapay zekası hocam. iPhone 15 Pro ve sonraki bütün iPhone'larda destekleniyor. Şimdilik birçok özellik Türkçe dil desteği kazanmadığı için pek işe yarayacak bir şey değil ancak Apple, bundan sonraki neredeyse bütün iOS, iPadOS, macOS gibi işletim sistemi güncellemelerini Apple Intelligence temelinde geliştireceği için uzun ömürlülük açısından şimdiden Apple Intelligence destekli bir Apple aygıtı almak önemli duruyor.
iPhone 16 Pro Max, alabilirseniz iPhone 15'e göre çok daha iyi olur hocam. Ekranı, kamerası, donanımı vs. daha uzun ömürlü bir cihaz olacaktır. iPhone 15, kronik soruna sahip bir model değil ancak bu ekonomi ortamında fiyatını hak etmeyen bir cihaz.
Apple Ingelligence, Apple'ın yapay zekası hocam. iPhone 15 Pro ve sonraki bütün iPhone'larda destekleniyor. Şimdilik birçok özellik Türkçe dil desteği kazanmadığı için pek işe yarayacak bir şey değil ancak Apple, bundan sonraki neredeyse bütün iOS, iPadOS, macOS gibi işletim sistemi güncellemelerini Apple Intelligence temelinde geliştireceği için uzun ömürlülük açısından şimdiden Apple Intelligence destekli bir Apple aygıtı almak önemli duruyor.
iPhone 16 Pro Max, alabilirseniz iPhone 15'e göre çok daha iyi olur hocam. Ekranı, kamerası, donanımı vs. daha uzun ömürlü bir cihaz olacaktır. iPhone 15, kronik soruna sahip bir model değil ancak bu ekonomi ortamında fiyatını hak etmeyen bir cihaz.
- Makaleler
- 6
Isınma sorunları popülerdi. Bayağı 15 kullanıcısı günlük kullanımda bile ısınıyor diyordu. Tavsiyem S25 almanız yönünde. Eğer IPhone'da S25 rakibi kim derseniz 16 derim.