Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5928

Çalışkan
Merhaba, 3-4 aylık bir 15 Pro cihazım var. Apple sitesinden aldım. İki üç günde en fazla bir kez oluyor ya da ben o zaman fark ediyorum. Ekran yan tuşuyla kilitlenirken veya kendiliğinden kapanırken ekranda beyaz bir parlama oluyor ve öyle kapanıyor.

Yazılımsal olarak düşündüm ve PC üzerinden güncelledim, resetledim. Ekran yenileme hızını 60 Hz olarak ayarladım. Beyaz noktayı azaltma seçeneğini bile denedim ama bu gece yine yaptı. Çözüm olarak denemediğim şey kalmadı.

Şarj başlığı, kablo vs. her şey orijinal. Ne yapabiliriz hiçbir fikrim yok. Apple destek ile görüştüm, öneri olarak servisi öneriyorlar ama servise gidince de anlık olarak gözüken bir sorun değil. Kullanıma da engel değil ama bazen parlama bir sorun var mış gibi oluyor.

Çözüm
Arkadaşlar sanırım 17.5 sürümü ile düzeldi. Şu an beta kullanıyorum RC 3 gündür rastlamadım.
@5928 arkadaşım öncelikle. iOS 17 ile 15 cihazlarda ilk zamanlarda ısınma gibi birçok etken meydana geldgi için. Bu işlem Apple geliştiricilerden geçiyor maalesef bu iOS sürüm ile alakalı. iOS 17 çok kötü şu anda özellikle 14 15 serilerde.
Apple müşteri hixmetleride bunu kabul ediyor zaten boş boş cihazı sıfırlama gib işleemlerde bulunmayın.
bu aralar fotograf çekimlerde de sorunlar olduğu söylenmekteydi ..
evet ilk çıktığı zamanlarda hayalet ekran durumu mevcuttu. sırf yazılımsaldır diye sıfırlamıştım. ios 18 i beklicem sıfır kurulum yapıcam. sonra yine aynısı olursa mecbur servise göndereceğim

Evet ilk çıktığı zamanlarda hayalet ekran durumu mevcuttu. Sırf yazılımsaldır diye sıfırlamıştım. iOS 18'i bekleyeceğim sıfır kurulum yapacağım. Sonra yine aynısı olursa mecbur servise göndereceğim

Eğer yazılım kaynaklı değilse (ki DFU Mod ile sıfırlamanıza rağmen geçmediyse büyük ihtimalle donanımsaldır) ya ekran ya da anakarttan kaynaklanan bir durum, garantisi falan bitmeden mutlaka servise götürün.

Arkadaşlar sanırım 17.5 sürümü ile düzeldi. Şu an beta kullanıyorum RC 3 gündür rastlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm