tear

Üstün
Makaleler
34
Fotoğraf çekimi konusunda pek iyi değilimdir.

IMG_0779.webp
IMG_0775.webp
IMG_0765.webp

IMG_0771.webp

IMG_9517.webp

(Bazılarını SS almak zorunda kaldım 4MB’tan büyük dosya eklenmiyor 👎)

Hep bulunduğun yerde takılmışsın. iPhone 15 Pro Max kamerası ile film çekilir. Biraz gezintiye çıkıp da açık havada flaşsız fotoğraf çekersen gerçek potansiyelini görürsün elindeki gücün. ✌️
Bu hafta full evdeydim hocam hafta sonu beach’e gidip çekeceğim birkaç fotoğraf.

@1424 bu arada mesajınız silinmiş sanırım hocam, zengin değilim keşke olsam.

Bu hafta full evdeydim hocam hafta sonu beach’e gidip çekeceğim birkaç fotoğraf.
Onları da paylaş mutlaka. 😏 Yatay fotoğraf çek. Kadrajının eğri olmamasına dikkat et. Güneşi tam karşına alarak güzel silüetler de yakalayabilirsin. Merakla bekliyorum Kanada sahillerinden fotoğraflarını.

Hiç iPhone kullanmadım ama iPhone 11 ve iPhone 15 aynı görüntü gibi geldi bana bu konuda haksız mıyım?

Hocam normalde kalitesi iPhone 11'den kat kat iyi fakat foruma 4MB üstü görüntü atılmadığı için 1 ve 3 hariç hepsini ekran görüntüsü almak zorunda kaldım kalite düştü.

Elinizdeki telefonun kamerası iyi lakin fotoğraf çekimlerinden pek anlamıyor gibisiniz. Son attığınız fotoğraf dışında pek beğenmedim şahsen.

Bu arada kesinlikle ayrı bir kamera uygulaması kullanın derim. Ayrıca Lightroom cidden büyük bir nimet olacaktır.

Apple sağolsun kamera ayarlarıyla oynatmıyor :) Samsung Expert RAW gibi bir şey getirseler profesyonelliğe adım atacaklarda işte.. Elma, ne beklersin?