Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran 40
Üstün
Hep bulunduğun yerde takılmışsın. iPhone 15 Pro Max kamerası ile film çekilir. Biraz gezintiye çıkıp da açık havada flaşsız fotoğraf çekersen gerçek potansiyelini görürsün elindeki gücün. 
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Bu hafta full evdeydim hocam hafta sonu beach’e gidip çekeceğim birkaç fotoğraf.Hep bulunduğun yerde takılmışsın. iPhone 15 Pro Max kamerası ile film çekilir. Biraz gezintiye çıkıp da açık havada flaşsız fotoğraf çekersen gerçek potansiyelini görürsün elindeki gücün.![]()
@1424 bu arada mesajınız silinmiş sanırım hocam, zengin değilim keşke olsam.
Elma ısıran 40
Üstün
Onları da paylaş mutlaka.Bu hafta full evdeydim hocam hafta sonu beach’e gidip çekeceğim birkaç fotoğraf.
Fotoğraf çekimi konusunda pek iyi değilimdir.
Eki Görüntüle 34592Eki Görüntüle 34593Eki Görüntüle 34594
Eki Görüntüle 34597
Eki Görüntüle 34596
(Bazılarını SS almak zorunda kaldım 4MB'tan büyük dosya eklenmiyor)
Hiç iPhone kullanmadım ama iPhone 11 ve iPhone 15 aynı görüntü gibi geldi bana bu konuda haksız mıyım?
Zengin olunmasa bile ortalama bir gelirle Kanada'da buradan çok daha rahat yaşanıyor mu sence?Bu hafta full evdeydim hocam hafta sonu beach’e gidip çekeceğim birkaç fotoğraf.
@1424 bu arada mesajınız silinmiş sanırım hocam, zengin değilim keşke olsam.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Hiç iPhone kullanmadım ama iPhone 11 ve iPhone 15 aynı görüntü gibi geldi bana bu konuda haksız mıyım?
Hocam normalde kalitesi iPhone 11'den kat kat iyi fakat foruma 4MB üstü görüntü atılmadığı için 1 ve 3 hariç hepsini ekran görüntüsü almak zorunda kaldım kalite düştü.
Hocam normalde kalitesi iPhone 11'den kat kat iyi fakat foruma 4MB üstü görüntü atılmadığı için 1 ve 3 hariç hepsini ekran görüntüsü almak zorunda kaldım kalite düştü.
Twitter'de bir kızın iPhone 15 alıp odaklanmayan telefona niye 70 bin TL verdim diye aglıyordu sende bu olay var mı?
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Daha yok yeni kullanmaya başlıyorum zaten aylık 15$ bir şey değil. Kampanya ile aldım, bu fotoğrafı biraz önce çektim:Twitter'de bir kızın iPhone 15 alıp odaklanmayan telefona niye 70 bin TL verdim diye aglıyordu sende bu olay var mı?
Elinizdeki telefonun kamerası iyi lakin fotoğraf çekimlerinden pek anlamıyor gibisiniz. Son attığınız fotoğraf dışında pek beğenmedim şahsen.
Bu arada kesinlikle ayrı bir kamera uygulaması kullanın derim. Ayrıca Lightroom cidden büyük bir nimet olacaktır.
Apple sağolsun kamera ayarlarıyla oynatmıyor
Samsung Expert RAW gibi bir şey getirseler profesyonelliğe adım atacaklarda işte.. Elma, ne beklersin?
Bu arada kesinlikle ayrı bir kamera uygulaması kullanın derim. Ayrıca Lightroom cidden büyük bir nimet olacaktır.
Apple sağolsun kamera ayarlarıyla oynatmıyor