Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
15 Pro taş gibi telefon. Ben gerek olmadığını düşünüyorum. Daha güncelleme ömrü de var epey...
Tesla Bobini
Başarılı
Hayır, mantıklı bir şey değil.
Pil sağlığı %80 altı değilse geçilmez. 15 Pro kamerası falan muhteşem bir telefon. Ben 15 Pro'dan 16 Pro'ya geçtim, kamerası tatmin etmedi.
@Mr. Falcon, niye? Daha iyi değil mi? Gözle net görülür fark olacağını sanmıyorum ama...
15 Pro’da çektiğim fotoğraflarla dolu Instagram hesabım, şimdi 16 Pro ile çektiklerimle kıyaslıyorum benim gözüme hitap etmiyor.@Mr. Falcon, niye? Daha iyi değil mi? Gözle net görülür fark olacağını sanmıyorum ama...
- Makaleler
- 23
Batarya omru konusunda baz Pro model iPhone'lar serinin en kotuleri oluyor. Eger 2 nesil guncel olmasini ve daha iyi bataryaya sahip olmak istiyorsan gecilir. Ayrica 15 serisi Apple'in belki son 5 senede cikardigi en dandik telefonlar olabilir.
- Makaleler
- 6
Batarya omru konusunda baz Pro model iPhone'lar serinin en kotuleri oluyor. Eger 2 nesil guncel olmasini ve daha iyi bataryaya sahip olmak istiyorsan gecilir. Ayrica 15 serisi Apple'in belki son 5 senede cikardigi en dandik telefonlar olabilir.
Ben yine de geçilmeye değeceğini düşünmüyorum hocam. Yani bu kadar hızlı amiral gemisi telefon değiştirilmemeli bana göre.
sawyerford
Üstün
Dört sene idealdir hatta ideali sana ne zaman yetmiyorsa desek daha doğru olur. Pil mi kötü tak yenisini değiş zor değil. Bu kadar değişmeye meraklı olmamak gerek...Ben yine de geçilmeye değeceğini düşünmüyorum hocam. Yani bu kadar hızlı amiral gemisi telefon değiştirilmemeli bana göre.
Cipher10101
Becerikli
Pil sağlığı da bu işin bahanesi bence.Pil sağlığı %80 altı değilse geçilmez. 15 Pro kamerası falan muhteşem bir telefon. Ben 15 Pro'dan 16 Pro'ya geçtim, kamerası tatmin etmedi.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-