Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
iPhone 15 satın aldım. Pil bölümünde şarj iyileştirmesindeki seçeneklerden hangisi seçersem batarya ömrümü maksimum düzeyde korumama yardımcı olur?
Kaç tane seçenek var? "İyileştirilmiş Pil Şarjı" açık olsun. %80'den sonra şarj olmayı yavaşlatır. Gerekirse hiç şarj etmez, sizin alışkanlıklarınıza göre değişir.
iPhone'daki Şarj Sınırı ve İyileştirilmiş Pil Şarjı özelliği hakkında - Apple Destek (TR)
iPhone, günlük şarj etme alışkanlıklarınızı öğrenerek pilinizin kullanım ömrünü artırır.
- Makaleler
- 43
%80 sınır ve İyileştirilmiş pil şarjı seçenekleri var.
%80 sınır özelliği zaten bir nebzede olsa iyileştirilmiş pil şarjı özelliğinin içine giriyor. Ben olsam onu kapatırdım. %80 açık olursa hiçbir zaman %80'in üstüne çıkmaz. O kadar para vermişsiniz bataryanızı biraz kullanın.
Doğru diyorsunuz. O zaman dediğiniz gibi yapıyorum. Teşekkür ederim.%80 sınır özelliği zaten bir nebzede olsa iyileştirilmiş pil şarjı özelliğinin içine giriyor. Ben olsam onu kapatırdım. %80 açık olursa hiçbir zaman %80'in üstüne çıkmaz. O kadar para vermişsiniz bataryanızı biraz kullanın.