Tabii memnunum, 13 yavaş kalıyordu, 16 veya 17 arasında kalmıştım ben de, ikisini de inceledim ayrı ayrı, aradaki farka değer, 60 Hz ekran kullanmak artık zulüm, 17 almak verdiğim en iyi karardı öyle söyleyeyim sana.

Sizin kararınız hocam. Kamera dediğiniz için S25 Ultra diyorum.

Ekran boyutu küçük olsa direkt kafamda belirlediğim özellikler hocam oradan bir kayıp var yoksa güzel bir tercih söylediniz.

Tabii memnunum, 13 yavaş kalıyordu, 16 veya 17 arasında kalmıştım ben de, ikisin de inceledim ayrı ayrı, aradaki farka değer, 60 Hz ekran kullanmak artık zulüm, 17 almak verdiğim en iyi karardı öyle söyleyeyim sana.

Peki hocam bazıları ısınma sorunu diyor veya diğer 120 Hz telefonlar gibi hissettirmiyor diyor ne kadar doğru bu?

Ekran boyutu küçük olsa direkt kafamda belirlediğim özellikler hocam oradan bir kayıp var yoksa güzel bir tercih söylediniz.

Peki hocam bazıları ısınma sorunu diyor veya diğer 120 Hz telefonlar gibi hissettirmiyor diyor ne kadar doğru bu?
Pro Motion teknolojisi yüzünden o. Kullanılmadığında kendini 60 Hz'e çekiyor pil tasarrufu için. Bir süre sonra ilk harekette anlık bir lag gibi hissettiriyor. Samsung'larda da var bu.

Saçmalık. Andurik sevdalılarının laflarına inanmayın.

Cihazın hiç ısındığını görmedim, ekran hissi muhteşem. iPhone 13'ten sonra hayat kalitemi artırdı.

Isınma olabilir herhangi bir Vapor chamber vs yok ama 120 Hz gibi hissettirmiyor yalan.

Yeni yılda zam gelir mi peki hocam teknoloijk aletlere belirli bir oranda zam diye okudum ona göre elimi çabuk mu tutayım.