iPhone 15 vs Samsung Galaxy S23 Ultra

?

• Oy verenlerin toplamı
    27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teknik konuşamaman ve bu şekilde ezmeye çalışmandan bilgisizliğin belli oluyor.

Forumda herkes fan olduğunu bildiği için önerilerin dikkate alınmıyor, tanımayanlara da biz tanıtıyoruz seni :)

O yüzden boşuna o güzel ellerini yorma.
Nasıl bilgisiz ya??? Diyor ya adam; Apple çok uzun ömürlüymüş ve günlük kullanımda en iyisiymiş 🤣 (!) Adamın soyadı mizah.

Android kullanıcıları: iPhone berbat. 60 Hz ekran. iOS hiç özgür değil.

Yine Android kullanıcıları:

Eki Görüntüle 44821

Bu tarz Launcher'ler kullananlar veya kötü olsun Apple olsun kafasında yaşayan insanlar insanlara zengin ve havalı görünmek isteyen fakir kafalı tiplerdir mesela iPhone mini serisi tamamen sazan avlamak için üretilmiş telefonlardı yine bu dönemde 2 basit kamera ile gelen base iPhone modelleride dahil açıkçası telefonumu sürekli yavaşlatan bir marka olan Apple yerine canavarlar gibi S23 Ultra tercih ederim Apple tercih edeninde mantıklı bir açıklaması olduğunu sanmıyorum.

Birisi F1 arabası, sadece yarış pistinde gidiyor yolda yağmurda çamurda gündelik kullanımda asla pratik değil işkenceli, bagajı yok yanına arkadaşını aileni alıp gezemezsin tek kişilik vs. vs. hep bir sınırı sınırlaması var. Hızlı süper virajı çok iyi alıyor pistte en iyi zamanı yapabiliyorsun ama o kadar.

Öbürü de 4 çeker station wagon 700 800 beygirlik aile arabası gibi araba. İster pistte sür ister markete git yemeğini al alışveriş yap vs ister tatile git gerekirse araziye de gir yağmur çamur kar farketmez. Aileni arkadaşını eşini dostunu al klimanı aç işte ısıtıcı aç kafana göre gez kullan.

F1 örneği iphone idi diğeri ise s23 ultra.

Birisi F1 arabası, sadece yarış pistinde gidiyor yolda yağmurda çamurda gündelik kullanımda asla pratik değil işkenceli, bagajı yok yanına arkadaşını aileni alıp gezemezsin tek kişilik vs. vs. hep bir sınırı sınırlaması var. Hızlı süper virajı çok iyi alıyor pistte en iyi zamanı yapabiliyorsun ama o kadar.

Öbürü de 4 çeker station wagon 700 800 beygirlik aile arabası gibi araba. İster pistte sür ister markete git yemeğini al alışveriş yap vs ister tatile git gerekirse araziye de gir yağmur çamur kar farketmez. Aileni arkadaşını eşini dostunu al klimanı aç işte ısıtıcı aç kafana göre gez kullan.

F1 örneği iphone idi diğeri ise s23 ultra.
Güzel örnek ama hangisini önerdiğinizi ben pek anlayamadım.

Pro modeli ise 15, değilse 23 Ultra. iPhone seçmemin tek sebebi değişiklik.

Bir de hiçbiri ise hiçbiri, gidip de kendi kullanım senaryom için bir telefona 50.000 TL civarı para verecek kadar aklımı kaybetmedim. Honor 90'a 15.000 verirken bile içim acımıştı. Telefon bu. Telefon.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt