S25'in iPhone 17 muadili olduğuna dair argümanınız nedir? Bu iddiada siz bulundunuz, bu yüzden size soruyorum.
iPhone 15'teki 60 Hz ekrana, USB Type-C 2.0'a ve 3349 mAh pile o kadar masraf yapmazdım.
Bir önceki mesajımda dediğim üzere 16'da da pil ve işlemci haricinde 15 ile hemen hemen aynı performansı veriyor. Teknik donanım bakımından muadili değildir. Tabii sizin fiyat açısından da göz attığınıza eminim ki haklısınız 17 düz model şu an için aşırı üst seviyede kalıyor. Kaldı ki bu iki cihaz arasında 128 GB'lık versiyonları için 6-7 bin liralık fark var. 55 bin civarına zaten S25 Plus her türlü fark atıyor.

Merhabalar, bu zamana kadar hep Android kullandım. Şu anda aklımda ya iPhone 15 ya da Samsung S25 almak var. Samsung almak daha mantıklı geliyor ancak bir yanımı da iPhone 15 çekiyor tasarımsal olarak. Öyle oyun oynayan birisi değilim ancak APK olayının iOS’ta olmaması beni biraz itiyor. iOS kullansam ne gibi şeylere para ödemek zorunda kalırım ve sizce hangisini alsam daha iyi olur? Ayrıca aldığım telefonu sonuna kadar kullanan birisiyim, o yüzden de gelecek yıllarda sorun çıkarmamasını istediğim bir telefon istiyorum.
S25 tabii ki.

Kendim 16 Plus kullanıyorum ama arada kaldığınız 2 model arasından S25'i tercih ederdim.