Detaylar
Kim cevapladı?Birazdan gelirler ve derler ki ''Apple'ın suçu yok hep vergi hep vergi''. Sanki Samsung, Honor, Xiaomi telefonları Bursa'da üretip dağıtıyor da onlarda vergi yok.
iPhone 15'i değiştirmeni önermem zaten halıhazır da oldukça güçlü bir cihaz. Eskimeye başlayınca veya Apple yapay zeka alanında gerçekten ciddi adımlar attığında Apple yapay zekasını destekleyen bir cihaz alırsın o zaman.
16 pro modeli içerik üreticilerine hitap ediyor ve benim kamerayla alakalı üst düzey özelliklere ihtiyacım olmadığı için düz model tercih ediyorum. iPhone 15'ten verim alamadım diye bir şey yazmadım sadece pil kapasitesi düşmeye başladı günü ucu ucuna kurtartıyor bunu demek istedim yoksa ki telefonumdan gayet memnunumÜstüne ne kadar vereceğiniz buradaki ilk kriter.
O civarlara çıkabiliyorsanız neden 16 Pro düşünmüyorsunuz ikinci soru.
iPhone 15'ten bu kadar kısa sürede verim alamamaya başladıysanız neden hala iPhone almaya çalışıyorsunuz bu da son soru. 2025 henüz bitmedi, iPhone 15 2024'ün amiral gemisi.
Sonuç olarak geçilir mi geçilir. Mesela kafa kafaya değişiyorsanız geçilir. Üstüne 10 bin verecekseniz geçilir. 15 bin verecekseniz düşünülür, 20 bin ve üstüne mantıksız olur. Bu sırada 16 Pro'nun varlığını da unutmamak gerekir. 16 Pro dururken ben 17 almam.
''Üstüne ne kadar vereceksiniz?'' yazarken 40 bin vermeyi düşündüğünüzü gördüm. Açıkca söyleyeyim saçmalık olur. Ayrıca iPhone şöyle değer kaybetmiyor böyle kendini koruyor diyen arkadaşlara da örnek olsun açtığınız konu. Diğer markalarda telefonu direkt bu paraya alıyorsun zaten. Şimdi hangisi gerçekten değerini koruyor?
Ciddi söylüyorum bu arada, üstüne 40 bin verip 17 almak bomboş bir hevesten ve dışarı atılan paradan başka hiçbir şey değil. Ciddiye alırsınız almazsınız bir şey diyemem ama elinizdeki telefonla devam edin. Mantıklı bir hareket kesinlikle değil, param çok diyorsanız meydan sizin.
Yani 16 Pro'nun daha iyi olduğunu kabul etmenize rağmen aynı paraya 17 alıyorsunuz, anlıyorum. Sizi Pro serisinin "İçerik üreticilerine" özel olduğuna kim inandırıyor?16 pro modeli içerik üreticilerine hitap ediyor ve benim kamerayla alakalı üst düzey özelliklere ihtiyacım olmadığı için düz model tercih ediyorum.
Memnunsanız değiştirmeyin o zaman, pil için 40 bin verilir mi?iPhone 15'ten verim alamadım diye bir şey yazmadım sadece pil kapasitesi düşmeye başladı günü ucu ucuna kurtartıyor bunu demek istedim yoksa ki telefonumdan gayet memnunum![]()
Paran var ya da yok yorumu yapmadım, değmeyeceğini, 40 bin vermenin saçma olduğunu bil sadece. Ayrıca gerçekten rahat rahat ödeyebiliyor olsan 17 Pro alırdın diye düşünürüm ama tabii ki ben karışamam buna, vermek ya da vermemek sana kalmış. Sordun cevapladık, sen bilirsin ama derdin seni almaya ikna etmemizse öyle olmayacak.ve son sorduğuna gelecek olursak teknolojiyi ve yeni şeyleri deneyimleyi severim ve bu yüzden evet 40 bin versem beni zorlamaz hem param var ki alıyorum![]()
Hocam mesele ikna edin veya etmeyin meselesi değildi sadece geçiş yapmamda ki fikirlerinizi merak ettim. Senin düşüncelerine ve yorumlarına saygı duyuyorum zatenYani 16 Pro'nun daha iyi olduğunu kabul etmenize rağmen aynı paraya 17 alıyorsunuz, anlıyorum. Sizi Pro serisinin "İçerik üreticilerine" özel olduğuna kim inandırıyor?
Memnunsanız değiştirmeyin o zaman, pil için 40 bin verilir mi?
Paran var ya da yok yorumu yapmadım, değmeyeceğini, 40 bin vermenin saçma olduğunu bil sadece. Ayrıca gerçekten rahat rahat ödeyebiliyor olsan 17 Pro alırdın diye düşünürüm ama tabii ki ben karışamam buna, vermek ya da vermemek sana kalmış. Sordun cevapladık, sen bilirsin ama derdin seni almaya ikna etmemizse öyle olmayacak.