Kesinlikle fark var ama görmemeyi tercih etmek başka bir şey.

Size göre isim farkı olsa bile yetiyor. Yeni teknoloji getirseler fark var diyeceğim ama yeni teknoloji de göremiyorum. Yok ekstra düğme cart curt, bu adamlar dememiş miydi sadece dokunmatik kullanacaksınız bir daha düğme kullanmayacaksınız diye? Ee nerede o teknoloji?

Şahsen inceleme adına bir şey anlamadım. Apple'ın söylediği teknik terimlerden farklı ne var diye bakıyorum; bir şey bulamadım. Daha somut örneklerle desteklenen bir inceleme olsaydı içime daha fazla sinerdi. "Apple kaka, Android can veya Android kaka, Apple candır" tartışmasına hiç girmek istemiyorum. Bu fiyatlarda hiçbir telefon alınmaz. Ağzıyla kuş tutup otomatik arabaya dönüşse belki düşünülebilir.

Olaya LG G4'ü sokmanın vakti gelmiş.

Asphalt 8'i akıcı bir şekilde oynatabiliyor, orta grafiklerde orta seviye oyunlar için hala yeterli.

1440p çözünürlüğünde 60 FPS OIS video çekebiliyor. 2014 model bir telefona göre en iyisi LG G4'tür bence. 10 senelik telefon şimdiki Redmi'lerden çok daha iyi.
G4 mukemmel cihaz bence de. Ancak gunumuzde root atmanin bile zor oldugu bir cihaz ve kronik problemli. Bu yuzden Sony Xperialar gunumuz icin daha mantikli kaliyor. OIS demiskn SteadyShot'u unutmmamak gerek Sony'lerdeki. Zamsungun OIS'inden daha iyiydi namussuz.

Yalniz G4'un 2K60p cektigini hatirlamiyorum. 4k30p FHD30P cekiyordu diye kalmis aklimda.

Z5'imin overheat sorunu olmasa gunumuzun cogu cihazindan daha iyi. Redmi XX C'lerin icinden gecer. Gerci FSC ile hallettim bu sorunu. Tek sorun orjinal romda 7.1'e uyumlu zorlayici oyunlar yok. Şu an cihazda crDroid Android 11 kurulu ancak CROM'da tam performans her zaman mumkun degil. Zaten G4 808 dediklerinizi yapiyorsa 810 Z5 neler yapmaz (caktirmayin ayni islemcinin revize versiyonu).

. Bu fiyatlarda hiçbir telefon alınmaz. Ağzıyla kuş tutup otomatik arabaya dönüşse belki düşünülebilir.
Kesinlikle, 7 sene once amiral gemisi alma zorlugu ile gunumuzde amiral gemisi alma zorlugu arasinda cok fark var. Ayrica bu kadar ozellige gercekten kimimizin ihtiyaci var?

Son düzenleme:
Kesinlikle, 7 sene once amiral gemisi alma zorlugu ile gunumuzde amiral gemisi alma zorlugu arasinda cok fark var. Ayrica bu kadar ozellige gercekten kimimizin ihtiyaci var?

Günümüz tüketim çılgınlığı öyle bir hâl aldı ki; Son model kullanmayınca hayatın sonu olduğunu düşünenler, son modelleriyle "hava" atan ama cebinde beş kuruş parası olmayan fakirler, marka/model hakkında hiçbir şey bilmeyip sırf en pahalısı diye kullananlar vb vb. bu liste uzar gider.

Açıkçası kimsenin ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Eğri oturup doğru düşünelim, gerçekten sadece üç beş tane sayı oynadığı için son model bir telefonu bu fiyatlardan almak çok büyük saçmalık. İşinizi ne görüyorsa onun kullanılması taraftarıyım.

Son düzenleme:
Kesinlikle...
Günümüz tüketim çılgınlığı öyle bir hâl aldı ki; Son model kullanmayınca hayatın sonu olduğunu düşünenler, son modelleriyle "hava" atan ama cebinde beş kuruş parası olmayan fakirler, marka/model hakkında hiçbir şey bilmeyip sırf en pahalısı diye kullananlar vb vb. bu liste uzar gider.

Açıkçası kimsenin ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Eğri oturup doğru düşünelim, gerçekten sadece üç beş tane sayı oynadığı için son model bir telefonu bu fiyatlardan almak çok büyük saçmalık. İşinizi ne görüyorsa onun kullanılması taraftarıyım.