iPhone 16 Pro vs iPhone 17

Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar, ben kararsız kaldım. Siz hangisini seçersiniz ve niye? Fiyatları da aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro olduğu için 16 Pro. Her ne kadar, bir sonra ki baz model, bir önce ki Pro serisinin kamerasını alıyor olsa da, Pro.

Kamera dışında çok benzer cihazlar ama ben sanırım sırf 1 model üst bir cihaz olduğu için ve pili bir nebze daha iyi olduğu için iPhone 17 seçerdim.

Farklar
iPhone 17: Pil daha iyi. Ön kamera daha iyi. İşlemci daha iyi. Açık hava ekran parlaklığı daha iyi. USB 2 (yavaş veri aktarımı). Alüminyum.
iPhone 16 Pro: Arka kamera daha iyi. USB 3 (hızlı veri aktarımı). Titanyum.

İphone 17 Base model en iyi tasarımı serideki

Son düzenleme:
Genel olarak baktığımızda iPhone 17 daha fazla artıya sahip; daha iyi bir pile, daha iyi bir çipe, daha iyi bir ön kameraya ve daha sağlam bir kasaya sahip, bu kadar artıya rağmen çok daha hafif bir telefon aynı zamanda. iPhone 17 tercih edilebilir. Sadece telefoto kamera için yeni nesilden mahrum kalmamak lazım.

16 Pro. Daha iyi kamera paketin olur, Pro serisi telefonun olur. Bunun yenisi eskisi yok zaten daha 5 gün öncesine kadar Apple'ın en iyi telefonu çat diye eskidiyse iPhone alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…