Hocam, bütün Android'ler dediğiniz piyasada zaten Android'in hakkını veren birkaç marka var. Sollama işi de, rekabet devam ettiği için diğer markalar yine amiral gemilerini çıkaracktır. Yahu, ABD Huawei'yi engelledi, ambargo uyguladılar. Çok seviyordum Huawei markasını, kamera alanında Sony'nin telefonlarından sonra çok güzel bir markaydı.
Aynen öyle ilk Huawei'mizi 2013 yılında almıştık daha sonrada hep Huawei aldık eski fotoğraflarımdaki kalite şimdiki telefonlarda yok. ABD ambargosu olmasaydı Samsung yerine Huawei'yi konuşurduk. Ve adam akıllı Çin menşeili olarak cidden telefon yapan tek markaydı Huawei.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle ilk Huawei'mizi 2013 yılında almıştık daha sonrada hep Huawei aldık eski fotoğraflarımdaki kalite şimdiki telefonlarda yok. ABD ambargosu olmasaydı Samsung yerine Huawei'yi konuşurduk. Ve adam akıllı cidden telefon yapan tek markaydı Huawei.
Kesinlikle katılıyorum. Huawei ambargosu sonrası telefonun adı geçmez oldu. Bu kamera işini Sony en iyi yapıyor, zaten bizzat kanıtı piyasadaki bütün amiral gemileri Sony sensör kullanıyor; en iyi aynasızları da Sony üretiyor ama Sony'de ülkeden çekildi. Kamerası sağlam, pro modlarıyla deli gibi oynanabilir bir telefon kalmadı ne yazık ki.

Elimizde ne Huawei ne Sony kaldı vay arkadaş...

Kesinlikle katılıyorum. Huawei ambargosu sonrası telefonun adı geçmez oldu. Bu kamera işini Sony en iyi yapıyor, zaten bizzat kanıtı piyasadaki bütün amiral gemileri Sony sensör kullanıyor; en iyi aynasızları da Sony üretiyor ama Sony'de ülkeden çekildi. Kamerası sağlam, pro modlarıyla deli gibi oynanabilir bir telefon kalmadı ne yazık ki.

Elimizde ne Huawei ne Sony kaldı vay arkadaş...
Sony şu anda telefon çıkarıyor ve iyi telefon çıkarıyorda Sony'nin hiç popüler bir telefon üreticisi olma isteği yok. Hiçbir yerde reklam yapmıyorlar adamlar. Burada birazda suç Sony'nin.

iPhone X bu bence tadını kaçırdılar işim her sene telefonmu çıkar.
Jobs gelse de bunlara bir sıra dayağı çekse.

Sony şu anda telefon çıkarıyor ve iyi telefon çıkarıyorda Sony'nin hiç popüler bir telefon üreticisi olma isteği yok. Hiçbir yerde reklam yapmıyorlar adamlar. Burada birazda suç Sony'nin.
Hocam, Sony Türkiye pazarından çekildi. Diğer ülkelerde pazarlama ve reklam işi sürüyor, ben Sony'nin amiral gemilerinden birini alacaktım sırf Türkiye'de online satışı yok diye S23 aldım. Şöyle ki, anca İstanbul'da falan bazı telefoncuları gezeceksiniz oralardan falan alacaksınız. Al, kayıt ettir falan uğraşamazdım ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple derhal tüm tasarımcılarını kovmalı. iPhone 15'in kamerasını iPhone X gibi yapsalardı bari flaşı lenslerin aralarına yerleştirseydi. Bu hali rezalet olmuş.
Leş dediğin telefona uzaktan bakıp iç geçireceksin haberin yok. :rofl: :rofl:
Bakmasına gerek yok, Norveç'te arkadaşı var. İstemesi yeterli, çıktığı gibi alıp getiririz. Canım benim yorma sen kafanı. Önüne geleni aşağılıyorsun da maddiyat ile aşağılayacak kadar da düşme.