Onu da yaparlar. Apple bu sonuçta. En inovatif olmayan şeyi bile balon gibi büyütürler.

Şeyi hatırlıyor musun; 15 serisinin tanıtımında insanlar neredeyse hakkında hiç bilgi sahibi olmamasına rağmen A17 Pro'nun teknik detaylarına da yer verildi, yok şu kadar transistörü var yok 3NM falan filan... Diğer markalar, mesela Samsung, kullandığı SoC'un adını verir geçerdi :).

Şeyi hatırlıyor musun; 15 serisinin tanıtımında insanlar neredeyse hakkında hiç bilgi sahibi olmamasına rağmen A17 Pro'nun teknik detaylarına da yer verildi, yok şu kadar transistörü var yok 3NM falan filan... Diğer markalar, mesela Samsung, kullandığı SoC'un adını verir geçerdi :).
Fark ettim onu. Ayrıca iPhone 15’in de bir halta yaradığını düşünmüyorum. iPhone 15 Pro Max’i biraz test etmiştim, ondan önce de Xiaomi 14’ü. Xiaomi 14 bana göre daha önde mesela. Tamam, yazılımsal olarak biraz tartışmalı ama özellikleri açısından iPhone’dan daha üstün bulmuştum. O paraya gidip daha iyi telefonlar da alabilirsiniz. En basitinden Samsung S24.