Steve Jobs kalkıp görse yapacağı ilk şey tüm tasarım ekibini büyük bir rage atarak Apple'dan kovmak olurdu. Onun ideallerine aşırı ters sürekli benzer tasarımı piyasaya sürmek.
Adamı mezarında ters döndürdüler işte, ne olsun. Tim Cook ve alayını şirketten sürgün edeceksin, bu kadar.

Kaç yıldır aynı tasarım. Nasıl olsa öyle ya da böyle iyi satış yapıyorlar neden değiştirsinler ki? Dolmuş şoföründen boyacısına kadar herkes en tepe modeli alabiliyor ilginç. Hiç anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
Güzel ama yemin ederim telefonda renk dışında bir şey değişmemiş. Steve Jobs yaşasaydı ofisteki herkesi bir güzel döverdi. Tüm top-tier çalışanları ve deha hintlileri ordu gibi firmana katıyon, dünyanın en değerli firmaları arasında başı çekiyon ama 1 yılda boş boş oturuyon aklına gelen tek şey renk değişmek falan oluyor.

Kimse bana gelip işlemci, tuş zart zurt anlatmasın, işlemci de güçlü olmasa zaten yeni telefon olmayacak oğlum.

Hele o AirPods Max'e bi' gümledim, Type-C ve yeni renkler geldi diye tanıtım mı olur?

Tim Cook'u ben hep kapitalist birisi olarak gördüğüm için öyle dedim ama eğer öyleyse peki.

Steve Jobs da aynı şekilde, hatta o çok daha fena. Kapitalizm dediğimiz şey zaten Apple'ın özü kim gelirse gelsin. Diğer markalar için de aynı şey geçerli.

Buradaki asıl soru, Apple'ın kapitalizminde yenilikler geliyor mu? Yani kapitalistler kapitalistliklerini ne derecede yapıyorlar? Kim gelirse gelsin hepsi kendince yapıyor ama ortak, değişmeyen tek şey hepsi kapitalizm içinde gerçekleşiyor.