Detaylar
Kim cevapladı?Süreyya hanımın muhteşem değişimi.
Renkler çok hoş, bayağı beğendim ben. Ama o fiyata uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. Samsung'u ve yarınki Huawei konferansını çok merak ediyorum. Fiyatlar belli olur umarım.
Bu fiyatın asıl nedeni Apple Intelligence için tasarlanmış olması… Elimdeki 14 Pro Max bile Intelligence almadığı için 16’nın yanında küçük düştü. Intelligence özellikleri cidden nefis duruyor.Renkler çok hoş, bayağı beğendim ben. Ama o fiyata uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. Samsung'u ve yarınki Huawei konferansını çok merak ediyorum. Fiyatlar belli olur umarım.
Bu fiyatın asıl nedeni Apple Intelligence için tasarlanmış olması… Elimdeki 14 Pro Max bile Intelligence almadığı için 16’nın yanında küçük düştü. Intelligence özellikleri cidden nefis duruyor.
İntelligence özellikleri nedir? Akşam konferans saatinde uyuya kalmışım tam. İzleyemedim. Ne olursa olsun 60Hz bir telefona bu fiyatı vermeye içim el vermiyor.
Türkiye'de çoğu kullanılamayacak deniyor. Açıkçası ben yine bir felaket olduğunu düşünüyorum ya. Yurt dışında eminim ki tercih edilir ve mantıklıdır ancak S25 belki de 40.000'e falan çıkacak. Fiyatlar çok fazla.
8 gen 4 ile 40.000 TL'den çıkmasının imkanı yok.Türkiye'de çoğu kullanılamayacak deniyor. Açıkçası ben yine bir felaket olduğunu düşünüyorum ya. Yurt dışında eminim ki tercih edilir ve mantıklıdır ancak S25 belki de 40.000'e falan çıkacak. Fiyatlar çok fazla.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-