Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
S25 plus yanılmıyorsam 7 yıl güncelleme alacak Kasma donma olmaz 2022 s21 fe kullanıyorum hala hızlı kafana takılmasın
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Amiral gemisi telefonlarda donma-kasma yaşamazsınız, en az 5 yıl sonra görürsünüz o da nadir. Samsung telefonlar telefon kullanımınızı öğrendiğinden ilk 2-3 hafta piliniz pek uzun gitmeyebilir ancak ondan sonra 10 saatten aşağı vermeyeceğini düşünüyorum. Ekran olsun işlemci olsun pil olsun iPhone 16'dan kat kat daha iyi bir telefondur S25 Plus. S25 Plus alın.
PC Uzmanı
Başarılı
S25 Plus baz 16 modelini ezip geçer. Her şeyi geçtim, 2026 yılına az kalmışken 60Hz nedir![]()
Aynen bende bu konudan dolayı uzak duruyorum biraz iPhoneden şu ana kadar hayatımda hiç iPhone kullanmadım o yüzden de biraz istiyorum ama 60 Hz düşündürüyor.
Seni düşünmeyen bir markayı sende düşünme, müşterilerini eşek yerine koyuyor resmen.Aynen bende bu konudan dolayı uzak duruyorum biraz iPhoneden şu ana kadar hayatımda hiç iPhone kullanmadım o yüzden de biraz istiyorum ama 60 Hz düşündürüyor.
PC Uzmanı
Başarılı
Biraz öyle aynen ama işte kamerası hangisinin daha iyi onu da değerlendiriyim.Seni düşünmeyen bir markayı sende düşünme, müşterilerini eşek yerine koyuyor resmen.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
120 Hz bir telefon kullanıyorsanız en yakın telefon mağazasında iPhone 16'yı deneyimleyin, çok farkettiriyor.Aynen bende bu konudan dolayı uzak duruyorum biraz iPhoneden şu ana kadar hayatımda hiç iPhone kullanmadım o yüzden de biraz istiyorum ama 60 Hz düşündürüyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-